Weekoverzicht: Leuke projecten en alles begint samen te komen

door Linda

Afgelopen week was ik volop bezig met leuke nieuwe projecten, maar we gingen ook weer op pad en de man van de keuken kwam langs. Onze nieuwe vloer komt ook nog even voorbij in dit weekoverzicht, nu mét bies, zoals hij ook bij ons thuis gelegd zal gaan worden. Het was weer een leuke week! Lees je mee?

Zaterdag

Zaterdagmiddag gingen we samen met opa en oma een rondje wandelen door het park met de hond. Het was nog wat fris, maar de zon scheen heerlijk! Een prachtige dag!

Lente in het park

Oma is deze week jarig en vandaag mochten wij op visite komen. We aten een taartje en bleven lekker patatjes eten. Weer thuis gekomen was het inmiddels bedtijd voor de kinderen en gingen ze lekker slapen. Wij keken nog even Wie is de Mol? waardoor ik al mijn punten verloor: Charlotte is helaas de verliezer van het spel en niet de mol zoals ik dacht.

Zondag

Zondagochtend maakte ik al vroeg met de kinderen een fijne wandeling in de buurt. Daarna speelden de kinderen nog in de tuin en genoot ik van het zonnetje. ’s Middags pakten we de fiets en zijn we een eind gaan fietsen. Het was weer een heerlijke dag!

Maandag en dinsdag

Julia haar vakantie was voorbij dus maandag ging ze weer naar school. Ze had er heel veel zin in! Leuk om te zien dat ze weer helemaal blij thuis kwam. De BSO is nog niet open, dus ik ging op tijd van kantoor naar huis om Julia van school te halen. Ik werkte daarna verder thuis terwijl zich in de tuin vermaakte met bellenblaas. Zo deden we het dinsdag ook. Al had ze toen wat minder zin om naar school te gaan. Weet niet zo goed hoe dat kwam.

Woensdag

Vandaag had Julia een halve dag school en had ik Guido thuis. Ik ging aan de slag in huis en mijn ouders gingen even met Guido wandelen zodat ik mijn handen vrij had. Fijn als je huis weer een beetje opgeruimd is! Eind van de ochtend kwam Guido weer terug en gingen we samen Julia uit school halen. ’s Middags speelden we in de tuin, Guido was moe en had ’s ochtends al gewandeld. Julia was moe van school dus we deden rustig aan. Julia maakte nog wel een begin met haar eerste Diamond painting werkje. Ze vond het heel leuk om te doen! De keukenman kwam ook nog even langs met wat stalen. Zo wordt het steeds echter!

Diamond painting

Donderdag

Guido, ik en mijn moeder brachten Julia naar school, waarna ik naar kantoor ging en Guido met mijn moeder mee ging. ’s Middags ging Bas nog even bij dezelfde vloer kijken in het nieuwbouwhuis (net als vorige week), maar nu werd hij opgeleverd én deze is met bies. Is het niet prachtig?

Nieuwe vloer

Vrijdag

Vandaag weer een fijn werkdagje voor mij op kantoor. Bas ging ’s middags nog even met de kinderen en oma naar de duinen.

Duinen

Hoe was jouw week? Genoten van de lekkere temperaturen en het zonnetje? Wat was het heerlijk hé?
O jongens, deze week was al leuk met mijn samenwerkingen met Yellowmellow op Instagram en mijn review voor Guhl, maar er komt nog een hele leuke aan! Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar het wordt zo leuk! Heel veel zin in!!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

2 comments

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 9 maart 2021 - 09:12

Wat een heerlijk blogartikel! Ik ben verliefd op je mooie vloer. Prachtig! En ik ben super benieuwd naar je nieuwe samenwerkingen. Lekker bezig! 😊❤️

Reply
Lindaschrijfthetop 9 maart 2021 - 08:46

Heerlijk he al die bloembollen die opkomen. Ik ben af gelopen week naar een zee van krokussen geweest om op de foto te zetten. Ik kan daar zo van genieten.

Reply

Laat een reactie achter