Weekoverzicht: last van de storm en naar World of Dinos!

door Linda

Gelukkig ben ik weer aardig de oude, dus weer tijd en energie voor nieuwe blogs! Deze week hadden we lekkage mede door de stormen in het afgelopen weekend, maar we gingen ook naar de World of Dinos! Hoe de kinderen dat vonden lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Geen zwemles voor Julia vandaag dus we startten rustig op en gingen ’s middags naar de meubelboulevard om op zoek te gaan naar nieuwe eetkamerstoelen. We hebben nu al een aantal winkels gehad en helaas nog niet geslaagd. Maar dit keer gingen we terug naar de winkel waar we onze huidige stoelen ook vandaan hebben. Na een aantal stoelen geprobeerd te hebben, vonden we eindelijk eetkamerstoelen die lekker zaten, mooi waren en binnen ons budget waren. Yeah!

Zondag

Bas sliep vandaag uit, maar was eigenlijk net als ik gisteren al op tijd uit bed. Vandaag stond op het programma om naar de doe het zelf winkel terug te gaan waar we de vloer van de overloop vandaan hadden want we kwamen net te kort voor mijn werkkamer. Dus er moest nog even een pak bijgehaald worden. Daarnaast was ik een aantal boodschappen vergeten dus die haalden we op de terugweg nog even.

Maandag en dinsdag

Maandag was niet zo’n lange werkdag voor mij want dan haal ik Julia uit school. Ze had afgesproken met een vriendje maar dat ging toch niet door. Op zich was dat niet erg want ze was gevallen met voetballen en had een pleister en een zeer been. Dus rustig aan op de bank en een filmpje kijken. Ondertussen ruimde ik wat op, zette een was aan en deed alvast wat voorbereidingen voor het avondeten. ’s Avonds zette ik een blog met leuke uitjes voor de krokusvakantie online. Dinsdag gingen we allemaal naar ons werk, school en de gastouder. ’s Avonds ging ik aan de slag met een leuk nieuw blog dat volgende week online komt.

Woensdag

Guido had veel zin om vandaag weer naar zwemles te gaan. Al had hij ook heel graag wat langer uit willen slapen vandaag. Maar ja, Julia moest naar school dus zo lang kon hij niet uitslapen vandaag. Na zwemles haalde ik Julia uit school maar zij wilde graag met een vriendinnetje spelen. Helemaal prima, zij ging met ons mee naar huis en ze hebben ’s middags fijn met elkaar gespeeld. Toen het vriendinnetje naar huis was wilde Julia graag nog een rondje lopen. De kinderen pakten hun fiets en ik had nog wat oud brood dat we naar de eendjes brachten.

Toen we weer thuis kwamen, verzamelde Julia alle knutselspullen en gingen zij en Guido aan de slag om wat moois voor oma haar verjaardag te maken.

Donderdag

Guido had niet lekker geslapen en had weer last van groeipijn. We gaven hem een paracetamol en hij ging nog even met Bas mee naar beneden tot de zetpil werkte, ondertussen kon ik naar bed. De afgelopen nachten was hij ook al aan het spoken dus het zou wel lekker zijn als ik de hele nacht kon slapen. ’s Ochtends maakten we hem wakker want we moesten weg, dat vond hij natuurlijk niet zo leuk na zijn gebroken nacht. Maar hij ging wel vrolijk mee Julia naar school brengen. Onderweg kwamen we mijn moeder tegen en konden de kinderen hun knutselwerkje aan haar geven voor haar verjaardag. Daarna liepen we met z’n allen naar school. Guido ging met mijn moeder mee en ik ging naar kantoor. Vanmiddag zouden de interieurbouwer en de aannemer met een loodgieter nog langs komen, maar Bas had al vrij genomen om mijn werkkamer af te maken dus dat kwam goed uit. Er moet nog 1 kast gebouwd worden voor in de gang waar alle jassen en schoenen in kunnen en 1 kast moet nog afgemaakt worden. Door de stormen hadden we lekkage. Er was zoveel regen gevallen.. maar daar hebben de mannen een plan voor gemaakt dus hopelijk is het snel opgelost!

Vrijdag

Vandaag is de laatste dag voor Julia voordat de voorjaarsvakantie begint. Vanmiddag heb ik vrij genomen want dan gaan we naar World of Dinos! Daar zouden we eigenlijk in de kerstvakantie naartoe gaan, maar toen moest alles dicht. Nu is het nog even open en kunnen we eindelijk gaan. We hebben er zin in!

Dit weekend vieren we de verjaardagen van de oma’s, een druk weekend dus. Verder zien we het wel even. Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter