Weekoverzicht: Kerstvakantie!

door Linda

De eerste week van de kerstvakantie, we knutselen wat af en we vieren kerst. Uiteraard gaat dat wat anders dan normaal, maar met wat aanpassingen hebben we het toch gezellig. Ik hoop jullie ook! Benieuwd wat we verder allemaal gedaan hebben? Je leest het in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

We vierden vandaag de verjaardag van mijn neefje. Wij mochten vandaag komen en de andere dagen de andere visite. Zo was hij extra lang jarig šŸ˜‰ ’s Middags was het regenachtig en hebben we niet zoveel gedaan. Het was geen wandelweer helaas. Eens kijken of we de komende dagen nog op pad kunnen gaan..

Zondag

Zondagochtend maakte ik wat foto’s voor nieuwe blogs die eraan komen en werkte ik aan een lijst met nieuwste kerstfilms die allemaal nu op Netflix staan. ’s Middags hebben we onze laarzen aangetrokken en zijn we hier in de buurt nog even gaan wandelen. Het was een grote glijpartij, maar heerlijk om toch even buiten te zijn.

Maandag

Maandagochtend was ik alleen met Julia thuis. Ik had eerder al leuke kerstmannetjes op Instagram voorbij zien komen en daar wilde ik er een paar van met Julia gaan knutselen. Deze heeft ze aan opa en oma en een klasgenootje gegeven. Het maken vond ze leuk, maar het geven ook. Helemaal trots!

’s Middags kwamen Guido en Bas ook weer thuis, maar het was nog steeds slecht weer. We hebben maar gezellig een boekje met elkaar gelezen.

Dinsdag

Dinsdagochtend was ik weer met Julia samen en hebben we lekker gewandeld. Ook zijn we nog snel langs oma gegaan omdat ik langs de hypotheker moest voor nieuwe papieren en omdat het cadeautje voor ons neefje eindelijk aan was gekomen. Dus die haalden we ook even op. Maar Julia wilde graag even bij oma blijven spelen dus heb ik haar later weer opgehaald. ’s Middags heb ik mijn blog met de lijst kerstfilms afgemaakt en hebben we de kerstfilm ‘Kerst met Henk en de vuilniswagen’ gekeken (aanrader! En duurt maar 28 minuten!).

Woensdag

Ik had nog een nieuwe doos met puzzels van Paw Patrol liggen. De afgelopen dagen hebben de kinderen zoveel gepuzzeld dat een nieuwe puzzel wel leuk zou zijn. Deze hebben we vanmorgen met z’n allen gemaakt. Daarna zijn we naar opa en oma gegaan om daar even bij te praten en te spelen. De hele dag regende het weer.. om moe van te worden! We hebben dan ook weer de rest van de dag binnen gespeeld.

Donderdag

Vandaag maak ik nog even de laatste blogs af, waaronder een heel lekker recept. Vanavond, kerstavond, gaan Bas en ik lekker gourmetten en All You Need Is Love kijken, zoals elk jaar. Heerlijk! De kinderen eten pannenkoeken en hebben dus ook lekker en goed gegeten.

Vrijdag

Het is eerste kerstdag vandaag! We gaan er al vroeg op uit om een lekkere boswandeling te maken.

We zien weer veel mooie dingen in het bos, waaronder deze mooie boom met wortels waar we overheen klauterde.

’s Avonds stond gevulde varkensrollade op het menu met hasselback aardappeltjes en spinazie. Het was heerlijk!

Hoe was jouw week? Heb je ook kerstvakantie? Of hard doorgewerkt? En hoe heb je kerst gevierd? Wij gaan nog even genieten van 2e kerstdag. Volgende week zijn we allemaal lekker vrij, dan gaan we vast weer wandelen, gaan we tekenen voor de nieuwe hypotheek en ik moet nog wat dingen uitzoeken voor de verbouwing.

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter