Weekoverzicht: Kerstvakantie en de 1e week lockdown..

door Linda

Deze week had Julia al kerstvakantie Gelukkig kon Guido wel naar de gastouder en kon ik thuiswerken. We deden ook nog wat klusjes in huis, want we hoorden zaterdag dat er weer een lockdown kwam. Dit en meer lees je in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Samen met Julia ging ik naar zwemles. Vanavond zal er weer een persconferentie zijn dus we houden ons hart weer vast en genieten nog even van wat wel nog kan. Naar zwemles dus! En daarna gaan we samen nog even naar het dorp om nog wat laatste boodschappen te halen voor het weekend.

Zondag

We hadden het voornemen om vandaag nog een aantal klusjes te doen die nog waren blijven liggen. Zo gingen we aan de slag met het aanpassen van de indeling van de kledingkasten. Daarna haalden we Julia haar oude baby kledingkast uit elkaar. Zo hebben we weer meer ruimte op de werkkamer en kunnen we daar ook weer verder. Het trapgat was het volgende project, daar moesten de trapleuningen weer op gezet worden. Alleen dat klusje is niet gelukt omdat er teveel stucwerk op de muren zit waardoor we de leuningen er niet meer op kregen. Daar moet nog een keer goed naar gekeken worden.

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag werkte ik thuis, Julia heeft nu eerder kerstvakantie en de BSO is dicht. Ze vermaakte zich prima en als het kon liepen we even een rondje door de wijk. Het was prachtig buiten nu het kouder is geworden.

Woensdag

Gelukkig was er wel Overlevingszwemmen voor Guido dus hij had het weer helemaal naar zijn zin in het zwembad. Samen met Julia brachten we hem weg. Helaas moesten we buiten wachten dus we gingen samen even een rondje lopen.

Aan het eind van de ochtend was Guido klaar met zwemmen en liepen we langzaam weer naar huis. De kinderen waren allebei moe dus ze gingen niet zo snel meer. Het was sowieso een lastige dag vandaag. Door de vermoeidheid luisterden ze erg slecht. Maar goed, dat heb je wel eens. We speelden nog een potje kwartet ’s middags, ze keken nog een filmpje en we gingen aan de slag met het knutselen van een sneeuwpop. Het blog hierover kun je hier terug lezen.

Sneeuwpop knutselen

Donderdag

Vandaag gingen de kinderen naar opa en oma en gingen Bas en ik werken. Ik had een heerlijke en gezellige kerstlunch dus die wilde ik niet missen. Ondertussen hadden de kinderen het naar hun zin bij opa en oma en gingen gezellig naar de kinderboerderij.

Vrijdag

Guido ging vanmorgen nog even naar de gastouder en ik werkte thuis en was samen met Julia. ’s Middags haalde Bas Guido bij de gastouder op en ging samen met de buurman aan de slag om het zand van voor naar de achtertuin te lopen om daarmee de tuin op te hogen. Jammer dat het wel nog ging regenen maar goed, weer een klusje gedaan. Vanavond is het natuurlijk kerstavond, dan kijk ik standaard de All you need is love kerstspecial. Heerlijk om te kijken!

Wat ga jij doen deze kerstavond en met de kerstdagen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter