Weekoverzicht: Moederdag en Julia haalt haar zwemdiploma

door Linda

Deze week hadden we aardig wat afspraken. Guido had een partijtje, Julia mocht afzwemmen en ik had een overleg voor LindaSchrijft. Ook hebben we genoten van het mooie weer en pakten we vaak de nieuwe boot. Zo fijn! We lieten ook Joep voor het eerst trimmen. Dat was een hele ervaring en hij is helemaal een andere hond geworden!

Zaterdag

Het was ’s ochtends nog wat fris, maar gedurende de dag werd het zonnig en lekker warm! De kinderen gingen eerst naar zwemles, waar Julia een afzwembriefje mee kreeg. Woensdag mag ze afzwemmen voor haar C diploma! Heel trots op haar! Guido zit nu ook in het laatste badje voor hij mag afzwemmen voor zijn A diploma, dus dat komt er hopelijk binnenkort ook aan.

’s Middags pakten we de boot om lekker een rondje te gaan varen. Het was zulk lekker weer! Eind van de middag kwamen we weer terug.

Zondag

Het is Moederdag! Bas maakte een lekker ontbijtje voor me en van de kinderen kreeg ik mooi geknutselde cadeautjes en zelf gekochte cadeautjes. Ik kreeg onder andere een mooie ketting van Julia en Guido had gekozen voor lekkere gebakjes voor iedereen. Super lief!

Nadat ik de cadeautjes had uitgepakt en mijn ontbijtje op had, gingen we naar mijn moeder. Joep ging ook mee, want we zaten buiten en dan kon hij ook mooi buiten snuffelen en spelen. ’s Middags kregen we zelf ook nog visite dus na de koffie bij mijn moeder, gingen we weer naar huis. Ik moest namelijk mijn eerste Belastingaangifte doen en laat een van Bas zijn vrienden daar nu precies veel vanaf weten. Hij hielp me en al snel waren we klaar. Onze vrienden bleven nog gezellig eten en rond kinderbedtijd ging iedereen weer zijn eigen weg.

Maandag en dinsdag

Vandaag gingen de kinderen weer naar school, Bas en ik naar ons werk. Maar rond de lunch zou er ook iemand lang komen voor de schouw van onze zonnepanelen. Bas had daarom de middag vrij genomen. Samen hebben ze gekeken hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden en waar we dat willen. Ik haalde toen ik uit werk kwam de kinderen uit school en hadden we een fijne middag samen. Dinsdag hadden we een normale werkdag en gingen de kinderen na school door naar de bso. ’s Avonds ging ik nog even aan de slag voor LindaSchrijft, ook om me voor te bereiden op mijn afspraak morgen.

Woensdag

Ik had een drukke dag vandaag met veel afspraken. Eerst bracht ik de kinderen naar school en wandelde ik een rondje met Joep. Toen was het tijd voor mijn maandelijkse overleg met De Techkoningin en hebben we samen nieuwe ideeën voor het blog bedacht. Na het overleg ging ik snel aan de slag met een aantal actiepunten en een blogopdracht die er nog lag. Aan het eind van de ochtend pakte ik de cadeautjes voor het partijtje en ging ik naar school om naar de kinderen te gaan. Guido gaf me zijn tas en ik hem de cadeautjes. Hij kon meteen door naar het feestje van zijn klasgenootje. Julia ging mee naar huis, waar we snel aten want we moesten opschieten om op tijd in het zwembad te zijn.

Bas was precies op tijd terug van werk om nog even de laatste spullen te pakken en toen stapten we op de fiets naar het zwembad. Julia deed het heel erg goed en kreeg haar welverdiende zwemdiploma. Op naar het zeemeerminzwemmen!

Donderdag

Het is Hemelvaart vandaag! We blijven wat langer in bed liggen. De kinderen waren afgelopen nacht onrustig door de drukke, leuke en spannende dag die ze gisteren hebben gehad. Iets teveel prikkels. Dus we rusten uit en maken daarna rustig het ontbijt om daarna Joep even uit te laten en in de auto te stappen naar oma. Zij kan namelijk honden trimmen en dat gaan we voor het eerst met Joep doen. Hij is een heel ander hondje geworden!

’s Middags gaan we in huis en in de tuin aan de slag. Bas maakt allereerst het buitenkraantje vast aan de muur en daarna gingen we met de vaste kast op de overloop verder. Daar moesten de planken nog in, maar de buizen van de vloerverwarming lopen er ook doorheen, dus dat moest even goed gedaan worden. Daarna kon ik stofzuigen en de kast inruimen. Ook weer klaar!

Vrijdag

Op de dag na Hemelavaart zijn de meeste mensen vrij. Alle kinderen zijn ook vrij, dus Bas heeft vanmorgen vrij genomen. En dat is niet heel vervelend, want het was super goed weer! Ik fietste zelf eerst langs de supermarkt voor een Too Good To Go pakket en ging daarna door naar mijn werk. Bas pakte met de kinderen ’s middags de boot om lekker te gaan varen en bij de zeilwedstrijd (Kaagcup) te gaan kijken.

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter