Weekoverzicht: ik heb wat te vieren!

door Linda

We hadden een drukke week. Er was namelijk een paaslunch op school waar de kinderen een paasdoos voor maakten, we bereiden het paasontbijt met de schoonfamilie voor en Guido zijn verjaardag. Aan het eind van de week heb ik nog een belangrijke afspraak. Eentje waar ik al een tijdje naar uit kijk en wel een feestje waard is… Lees je mee?

Zaterdag

Samen met de kinderen ging ik naar zwemles. Het was niet zulk lekker weer dus ik deed maar wat in huis (heul veul was!) en puzzelde met de kinderen. Een fijne relaxte dag (afgezien van de regen dan 😉 )!

Zondag

Qua weer was het het tegenovergestelde van gisteren. De zon scheen in de loop van de ochtend volop, al was het wel nog koud. We besloten met de auto naar de verjaardag van mijn zus te gaan. Dat was erg gezellig! De kinderen speelden boven en hadden samen een disco gebouwd, wat daarna omgebouwd werd tot bioscoop! Geweldig! In de middag gingen we weer naar huis. Het was een geslaagde zondag!

Maandag en dinsdag

Maandagmiddag had ik een extra zwemles ingepland voor Guido. Aanstaande zaterdag vieren we zijn verjaardag dus ik heb allebei de zwemlessen even verzet. Guido naar de maandagmiddag en Julia naar de vrijdagmiddag. Julia wilde bij een vriendje spelen dus ik ging samen met Guido naar het zwembad. Toen hij klaar en omgekleed was haalde we Julia weer op die op het schoolplein aan het spelen was. Dinsdag kreeg Julia alvast haar paasdoos mee. Die had ze al af en kon ze thuis vullen voor de paaslunch op donderdag. Het was alleen niet helemaal handig om mee te nemen naar de bso, maar gelukkig is ze hem niet vergeten mee naar huis te nemen.

Woensdag

Voor vanmorgen had ik niet al teveel dingen op de planning. Ik wilde wat in huis doen, de laatste dingen voor de paaslunch van de kinderen halen, kijken voor een laatste cadeautje voor Guido zijn verjaardag en wat afmaken voor mijn blog. Maar uiteindelijk was ik toch langer bezig dan ik had gedacht. Ik kwam dus niet aan alles toe, maar het belangrijkste was gedaan. Eitjes gekookt, opgeruimd, de laatste boodschappen en het was ook nog eens heerlijk weer, dus ik kon het ook niet laten om een wasje te draaien en buiten te hangen. Heel fijn!

Aan het eind van de ochtend haalde ik de kinderen uit school. We aten een broodje en daarna gingen de kinderen de eieren verven die ik vanmorgen had gekookt. Want wat is er leuker dan het krijgen van een vrolijk gekleurd paasei vinden in je paasdoos?! Na het verven scheen de zon nog steeds heerlijk en gingen we lekker naar de speeltuin!

Donderdag

De broodjes voor de paaslunch waren het laatste wat nog in de paasdozen moest. Met de dozen trots in hun handen liepen we naar school. Ze hebben een hele leuke paaslunch gehad! Na school kregen ze de paasdoos mee en gingen ze bij mijn ouders spelen. Ik fietste door de regen naar huis en liet snel Joep uit. Hij is wel gewend om alleen thuis te zijn, maar het is toch fijn om dan thuis te komen en lekker met hem te wandelen. Zeker na een drukke en lange werkdag. ’s Avonds haalde Bas het cadeau voor Guido zijn verjaardag op bij zijn ouders, die het even voor ons hadden opgehaald. Ik wachtte tot de kinderen sliepen en zette daarna The Passion aan.

Vrijdag

De kinderen en Bas zijn vandaag vrij vanwege Goede vrijdag. Ik werk een halve dag en heb ’s middags een belangrijke afspraak: ik ga LindaSchrijft inschrijven bij de KvK! Dat is wel een feestje waard!

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter