Weekoverzicht: Ik ben er klaar mee!

door Linda

Je leest het goed, ik ben er klaar mee! Ik snap zo dat de scholen dicht moeten blijven en ik wil ook heel graag dat Corona niet meer ons leven beïnvloed, begrijp me niet verkeerd. Maar ik ben er klaar mee. Deze week dus ook niet zoveel blogs als ik zou willen. Benieuwd hoe het zo is gelopen? Je leest het in een nieuw weekoverzicht.

Zaterdag

Raad eens waar wij vandaag gingen wandelen? Natuurlijk, de Amsterdamse Waterleidingduinen. Julia wilde er graag weer heen, ze vind het prachtig daar. Guido ook trouwens! Ze klommen onderweg in alle bomen die ze tegen kwamen..

Het was heerlijk weer om te wandelen, het zonnetje scheen en we genoten van de natuur.

’s Avonds zaten we weer klaar voor Wie is de mol? Wat is het weer lastig dit jaar. Ik heb wel de neiging om meer de kant van Splinter op te gaan als mol. Lijkt me echt een leuke mol. Maar ook Charlotte staat hoog op mijn lijstje. Wie verdenk jij?

Zondag

Zondag was een rustige dag, het was niet al te best weer dus we hebben alleen een eindje gereden. Ik heb ook heerlijk zitten lezen in het derde deel van De Zeven Zussen, deze wil ik graag komende week uit lezen want in april komt het laatste deel uit (kun je hier alvast Maandag

Vandaag beginnen we weer vroeg met de schoolopdrachten van Julia en we doen een potje memory met z’n 3-en voordat het voor mij tijd is om aan het werk te gaan.

Dinsdag

Julia heeft de smaak te pakken en wil vanmorgen beginnen met een potje kwartet. We gaan eerst aan de slag met school en dan is er nog even tijd voor een spelletje kwartet.

Na de online les en wat werk ben ik toe aan een frisse neus. We maken net voor de lunch even een rondje door de wijk en spelen even bij wat speeltuintjes. Even eruit!

Woensdag

Ik merk dat ik echt toe was aan deze vrije dag.. Samen met Julia ga ik aan school zitten en volgen we de online les. Samen met Guido bekijk ik de planten en we geven ze samen water. Hij kijkt verwondert toe.

’s Middags gaan we lekker in de duinen wandelen, even het hoofd leegmaken en herten zoeken.

Als we aan het eind van de middag thuis komen heb ik zin in appeltaart en ik bak makkelijke snelle kleine appeltaartjes en een appeltaartje alvast voor Valentijn. De recepten komen nog online.

Donderdag

Mijn vrije dag heeft me goed gedaan, maar ik merk wel dat deze hele situatie me nu toch begint op te breken, alles combineren en alles zo goed mogelijk proberen te doen (zo goed mogelijk les proberen te geven, huiswerk begeleiden, te werken, het huis bijhouden). De druk is hoog. En misschien komt het vooral door het feit dat er op dit moment nog geen uitzicht is op verbetering. Ik besluit daarom morgenmiddag vrij te nemen om te proberen echt even bij te komen, anders ga ik het niet lang meer trekken..

Vrijdag

Een halve dag aan het werk dus vandaag. Ik rond wat zaken af en bereid alvast wat dingen voor voor volgende week. Zo fijn dat ik vanmiddag vrij ben, ik keek er gisteren al naar uit toen mijn vrije middag goedgekeurd werd. Het voelde als een opluchting, even ademhalen. En Bas is vanmiddag ook thuis dus er is totaal geen druk en we kunnen leuke dingen gaan doen.

Hoe was jouw week? En red je het nog een beetje? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

2 comments

Miranda 29 januari 2021 - 20:37

Hopelijk heeft de middag vrij je goed gedaan. En fingers crossed dat de scholen snel weer open gaan. Dat scheelt dan toch weer wat stress.

Reply
Linda 29 januari 2021 - 21:08

Ja dat zal echt schelen. En ook veel beter en leuker voor de kinderen..

Reply

Laat een reactie achter