Weekoverzicht: IJspret én leuk nieuws!

door Linda

Wat hebben we genoten van het schaatsen! We hebben het hele weekend alleen maar geschaatst. Vooral Julia vond het helemaal geweldig. Ook kwam opa een rondje met haar schaatsen. Wat vond ze dat mooi! In dit blog vind je hier mooie foto’s van. Ook gingen Bas en de kinderen naar de duinen met oma en schreef ik weer een aantal fijne blogs. Oh en ik heb leuk nieuws! Lees je mee?

Zaterdag en zondag

Eindelijk was het ijs dik genoeg om te gaan schaatsen. En dat hebben we gedaan! Het hele weekend! Wat hebben we ervan genoten en de kinderen nog meer. Ik had eerder al schaatsijzers voor allebei geregeld en die werden dit hele weekend goed gebruikt. We hebben eigenlijk het hele weekend niets anders gedaan dan genoten van het ijs.

Maandag en dinsdag

De sneeuw begon te smelten en het ijs ook. Met de temperaturen net boven nul ging het niet hard, dus er lag hier een daar nog een berg sneeuw en het ijs werd waterig, maar was nog niet weg. Hier en daar was het dus nog glad. Doorgaans ga ik op de fiets naar mijn werk, maar ik moest toch nog regelmatig afstappen om een stukje te lopen. Op dinsdag was het gelukkig zo goed als weg. Fijn, laat de lente nu maar komen! Als we de voorspellingen mogen geloven wordt het aankomend weekend het tegenovergestelde van afgelopen weekend en kunnen de bbq wel weer afstoffen 😉

Woensdag

Guido had wonderbaarlijk uitgeslapen vandaag, maar was alsnog erg moe. Ik denk dat hij alle indrukken van de afgelopen week, de sneeuw, het ijs, schaatsen aan het verwerken is. Nadat ik samen met Guido Julia naar school had gebracht, gingen we op de koffie bij mijn ouders. Dat was heel gezellig! Aan het eind van de ochtend gingen we weer naar huis om Julia weer van school te halen. ’s Middags kwam de aannemer nog even langs om de verbouwing te bespreken want we hadden nog wel wat vragen. Het wordt steeds echter nu! En het komt ook steeds dichterbij! Eind maart zal er geheid gaan worden en begin mei gaan we van start. Ik ben benieuwd!

’s Avonds zette ik het blog over super snelle mini appeltaartjes online. Daar had ik zo’n zin in!

Donderdag

Samen met mijn moeder en Guido brachten we Julia weer naar school. Ze vind het zo leuk als oma mee gaat! Guido ging weer met haar mee en ging weer lekker spelen én waste zelfs de auto van opa en oma.

Vrijdag

Guido ging met heel veel zin naar de gastouder en Julia was blij weer naar school te gaan. De laatste ochtend voor de vakantie. ’s Middags belde Bas zijn moeder en nam ze mee naar de duinen.

Hoe was jouw week? Heb je afgelopen weekend ook geschaatst? Ik lees het graag in een reactie hieronder! Volgende week komt er trouwens een hele leuke nieuwe winactie online op Instagram. Mocht je me daar nog niet volgen, doe het dan nu om kans te maken op iets heel leuks!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter