Weekoverzicht: Het is feest! Julia mag afzwemmen!

door Linda

Julia hoorde deze week dat ze mocht afzwemmen. Wat een goed nieuws was dat! We besloten ook gezellig met z’n allen nog even een ochtend te gaan zwemmen. De kinderen mochten deze week ook weer hun schoen zetten. We doen dit nu 2 keer in de week. Hoe vaak laten jij je kind zijn schoen zetten? Ik heb een samenvatting van onze week weer in een nieuw weekoverzicht gezet. Lees je mee?

Zaterdag

Zaterdag begon ik samen met de kinderen met het knutselen van een kerstkrans voor een gastblog. Na het middageten ging ik met Julia naar zwemles. Ze mocht dit keer met kleren aan zwemmen! Het einde van haar zwemlessen is dus in zicht. Het onderdeel zwemmen met kleding aan had ze nog nooit gedaan. Maar toen ik haar weer stond op te wachten in de kleedkamer, kwam ze met een brief aan. Ze mocht afzwemmen! Super trots was en ben ik op haar en ze ging zelf ook trots op de foto met haar laatste armbandje.

Woensdag mag ze afzwemmen. Het enige jammere eraan is dat we er niet bij mogen zijn. En dat vind ik wel een dingetje. Het is immers wel een mijlpaal die je kind heeft gehaald. Weet jij het nog toen je je A diploma haalde? Ik wel! Voor haar is het een andere ervaring, zo zonder papa en mama.. Maar ja, het zijn de regels op dit moment. Net als dat er al veel ervaringen zijn voor haar die heel anders zijn gegaan dan dat ik zelf heb ervaren en had gehoopt voor haar.

Zondag

Om het succes van gisteren te vieren, besloten we vanmorgen met z’n allen naar het zwembad te gaan. Julia wilde weer oefenen in het diepe en Bas ging samen met Guido van de glijbaan. ’s Middags ging ik in huis aan de slag en de kinderen bouwden een tent en keken een filmpje. Na het avondeten mochten ze allebei hun schoen zetten. Vrolijk zongen ze zo hard als ze konden Sinterklaasliedjes. Het was een geslaagde dag!

Maandag en dinsdag

We gingen weer aan het werk en de kinderen naar school en de opvang. Guido bakte bij de gastouder lekkere pepernoten die hij aan het einde van de dag mee naar huis kreeg. Heb je trouwens ook zin om zelf pepernoten te bakken? Dan heb ik hier het recept voor je! Dinsdag werkte ik iets meer dan een halve dag zodat ik Julia weer uit school kon halen. Ze wilde graag met een van haar vriendinnen spelen dus ik kon zelf weer naar huis. Ik had bedacht dat we samen even een cadeautje gingen kopen voor het kinderfeestje van een klasgenootje waar ze vrijdag heen gaat. Maar dat ging ik nu maar zelf doen. Na nog wat boodschappen gehaald te hebben ging ik weer naar huis. Julia zwemt morgen af dus ik pakte nog snel even een klein cadeautje voor haar in. Daarna deed ik wat voorbereidingen voor het eten en ging ik Julia weer ophalen. Morgen wordt een drukke dag!

Woensdag

Onze drukke dag begon al vroeg. Ik moest met Guido naar het consultatiebureau voor een van zijn laatste vaccinatie en een check up. Hij was weer goed gegroeid en moest ook de ogentest doen. Dat lukte allemaal goed (gelukkig had ik vooraf aan de afspraak nog even met hem geoefend). Daarna kreeg hij de vaccinatie. Jammergenoeg had hij er wel aardig last van, voornamelijk van een zere arm. Op de terugweg wilde Guido nog even langs opa en oma fietsen, dus dat deden we. Hij kreeg wat te drinken en liet aan opa en oma zijn cadeautje zien die hij bij het consultatiebureau had gekregen. Na de koffie gingen we weer naar huis want hij moest nog naar zwemles. Na zwemles snel naar huis om Julia uit school te halen, te eten en door naar het zwembad voor Julia haar afzwemmen. Super trots op haar dat ze haar A diploma nu heeft!

Donderdag

De kinderen waren ondanks de drukke dag gisteren, vroeg wakker. Maar ze hadden er zin in om naar opa en oma te gaan. Julia moest nog even naar school, maar had alweer zin in een spelletje bij oma. Bas en ik gingen naar ons werk, het is nog steeds gekkenhuis op allebei ons werk. Ik ben volop bezig met Black Friday (morgen) en bij Bas is er schaarste aan onderdelen voor machines. Maar goed, na werk haalde Bas weer de boodschappen op bij onze fijne Jumbo en daarna de kinderen. De kinderen waren moe van school en het spelen dus ze gingen op tijd naar bed. Net als ik trouwens ­čśë

Vrijdag

Julia had vannacht erg slecht geslapen. Beetje veel indrukken en spanning denk ik dat los komt. Maar daardoor hadden wij ook een slechte nacht.. Gelukkig werd ze weer vrolijk wakker en kon ze nog een ochtend naar school. Vanmiddag had ze een verjaardagsfeestje van een klasgenootje waar ze erg veel zin in had en waarvan ze vanavond pas weer van thuis komt. Zo leuk voor haar!

Wij zouden dit weekend een feest hebben van Bas zijn oma, maar helaas gaat dat niet door. Wel mag Julia morgen al naar zwemles voor haar B diploma. Verder doen we het maar even rustig aan. Ik ben wel benieuwd wat er uit de persconferentie komt vanavond. Wat denk jij? Laat het me even weten in een reactie onder dit blog.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter