Weekoverzicht: Het gaat goed!

door Linda

Deze week kreeg ik een aantal leuke blogopdrachten: het gaat goed! Ik kon het weekend dus lekker aan de bak met het schrijven van nieuwe blogs. Deze week ging ik nog met Guido naar overleveingszwemmen en was het de Dag van de Leidster. Lees je mee?

Zaterdag

We besloten het dit weekend rustig aan te doen en hadden geen afspraken gemaakt. Alleen morgenochtend gaan we even zwemmen met de kinderen. Eerst gingen we langs de bouwmarkt om wat spullen te halen om te verven. Bas ging de hal nog een tweede keer verven. Ik ging ’s middags aan de slag in huis en ik had 2 leuke blogopdrachten gekregen dus deze moesten geschreven worden zodat ze naar de opdrachtgever konden. Gelukkig heb ik de deadline gehaald en zijn het leuke blogs geworden die deze week online zullen komen.

Zondag

Vanmorgen dus naar het zwembad met z’n allen. De kinderen hadden er heel veel zin in! We zijn lekker de hele ochtend in het zwembad gebleven. ’s Middags ging ik verder met een hele berg was en het opruimen van onze slaapkamer. Gisteren had ik 3 mooie grote opbergbakken meegenomen bij de bouwmarkt en vandaag wilde ik daar een boel spullen in opbergen. Bas ging met Guido even naar zijn werk om wat speelgoed op te halen. Daar waren de kinderen lekker de rest van de middag zoet mee.

Maandag en dinsdag

Maandag bracht ik Julia weer naar school en Guido ging naar de gastouder. Een van de ouders had een schildpad mee naar school die de kinderen allemaal even mochten bekijken. Super interessant vond Julia dat!

Schildpad Jaap

Vandaag werden ook mijn blogopdrachten goedgekeurd. Fijn! Met de opbrengst kan ik mijn blog blijven onderhouden. Dinsdag was de gastouder helaas ziek dus ik moest een dagje thuiswerken. Gelukkig werk ik op dinsdag niet meer de hele dag dus dat kwam nu wel goed uit. Samen met Guido bracht ik Julia naar school en we haalden haar samen weer op. We liepen nog een rondje langs de speeltuintjes in de buurt.

Woensdag

Vanmorgen was ik weer gezellig samen met Guido. Ik pakte de zwemtas in en ruimde op in huis terwijl hij een filmpje keek. Eind van de ochtend gingen we samen naar overlevingszwemles en dronk ik een lekkere kop thee in de kantine. Hij mocht zowaar al een deel zonder zwemvestje zwemmen en dat ging super goed! Na zwemles fietsten we naar huis en was het alweer tijd om Julia uit school te halen. We aten een lekker broodje en keken daarna een filmpje. De kinderen zijn moe dus we doen niet zoveel ’s middags. Ik rommel nog wat in huis en zet alvast het avondeten klaar.

Donderdag

Guido ging vandaag gezellig bij mijn ouders spelen. Het gaat goed met zindelijkheidstraining! De afgelopen dagen ging het ook al erg goed en vandaag bij mijn ouders dus ook. Fijn! Ze gingen samen nog naar een speeltuintje in de buurt en speelden heerlijk in de tuin. ’s Middags haalden ze Julia uit school en mocht Julia met opa mee naar de golfbaan.

Vrijdag

Vandaag was de gastouder weer beter dus Guido kon zijn cadeautje geven (gisteren was het de Dag van de Leidster) en kon daar lekker spelen. Julia ging weer met plezier naar school en ik daarna naar mijn werk. ’s Middags ging Bas met de kinderen naar het bos en vond hele mooie paddenstoelen!

De Biefstukzwam

Dit weekend gaat Bas voornamelijk verven. De kozijnen moeten in ieder geval nog een keer geschilderd worden. Ik zal me dus met de kinderen bezig houden. We hebben verder geen afspraken dus dat is wel fijn. Kunnen we even in huis aan de slag. Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter