Weekoverzicht: Het frame van de uitbouw staat en een persoonlijke update

door Linda

Dit weekoverzicht zit vol mooie foto’s! Het is dus eigenlijk meer een weekplog geworden. Er gebeurd ook veel dus ik vind het leuk om te laten zien hoe ver we zijn en wat we gedaan hebben. Deze week kun je namelijk al goed zien hoe de uitbouw gaat worden doordat het houten frame is gebouwd. Ook deel ik nog even een persoonlijke update. Lees je mee?

Zaterdag

Maandag gaan de mannen beginnen met het maken van de muur tussen ons en de buren. Hiervoor waren gisteren een hoop stenen gebracht. Met voor Bas de taak om deze naar de achtertuin te verplaatsen.

Ook moesten de stenen waar de tussenmuur moest komen weggehaald worden. Hij had dus nog wat klusjes vandaag. Ondertussen waren de kinderen lekker buiten aan het spelen, ruimde ik het huis op, deed de was en genoot nog even onder de veranda van het lekkere weer.

Zondag

’s Ochtends ging ik met de kinderen aan de slag met de knutselpakketjes die ik bij de Action gekocht had. Guido wilde graag het varken maken en Julia de kip. Ik maakte er een reel (filmpje) over die op Instagram te zien is.

De voorbereidende klusjes voor maandag waren af, dus ’s middags gingen we lekker wandelen in de duinen.

Maandag en dinsdag

De mannen gingen maandag en dinsdag dus aan de slag met het bouwen van de tussenmuur. Ook werd alles uitgemeten waar welke muur moet komen te staan. Bas en ik gingen aan het werk, Julia naar school en Guido naar de opvang.

Woensdag

Al vroeg stond de vrachtwagen met het bestelde hout voor het te bouwen houten skelet voor de deur. De mannen gingen vandaag aan de slag met het in elkaar zetten van het skelet.

Guido ging weer naar overlevingszwemles, waar hij veel zin in had. Ondertussen kon ik even naar de winkel om een boodschap te halen. Aan het einde van de ochtend haalden we Julia weer op van school en liepen we even naar oma om daar te spelen. Julia moest ook naar zwemles (het gaat gelukkig een heel stuk beter nu ze op de woensdag zit), en dat was geen straf op deze warme dag.

Donderdag

Vandaag werd ook de buitenmuur aan onze kant gesloopt.. wat een raar gezicht was dat!

Guido speelde fijn bij oma en Julia ging naar school en werd daarna door oma opgehaald.

Het houten skelet was af en daar werden vandaag de voorbereidingen voor de nieuwe buitenmuur voor getroffen.

Vrijdag

Vandaag gingen Bas en ik weer naar werk, en tussendoor nog even naar de fysio. Er is gelukkig wat verbetering met mijn vinger, hand en arm, maar het duurt lang voordat het allemaal weer goed is. Voorlopig moet ik dus nog rustig aan doen. Balen, want ik had graag meer geholpen met de verbouwing, maar het is niet anders. Dit betekent voor mijn blog wel dat ik nog gebruik maak van gastbloggers en nog niet terug kan naar de 3 blogs in de week. Maar daarentegen staan er al hele leuke blogs op de planning!

Hoe was jouw week? En heb je nog plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

PS. Wil je nog meer weekoverzichten lezen? Dan kun je hier verder lezen.

Verder lezen?

Laat een reactie achter