Weekoverzicht: Herfstvakantie en werk aan de keuken

door Linda

Het was een beetje een vreemde week, deze week. Julia had herfstvakantie en zal aanstaande maandag weer naar school gaan. De mannen van de keuken kwamen weer langs om, naar we dachten, de klus af te maken, maar dat liep weer even anders. En deze week sloot ik niet zo lekker af. Hoe dat kwam, lees je in een nieuw weekoverzicht. Lees je mee?

Zaterdag

Bas ging met de kinderen naar de bouwmarkt om een nieuwe deurbel te halen. Sinds de verbouwing doet onze oude het niet goed meer waardoor we steeds bezoek (met name de postbode.. ;-)) misten. Daarna haalden ze nog lekker kibbeling! Jammie! Ondertussen was ik in huis aan de slag. Er moest een hoop opgeruimd worden, wassen gedraaid en opgehangen, je kent het waarschijnlijk wel. Na de lunch ging ik met Julia naar zwemles, wat weer heel goed ging. Het zonnetje scheen, wat een heerlijk weer! Ik deed thuis lekker alle ramen open. Samen met Julia begon ik maar met knutselen met de kastanjes die ze hadden gevonden.

Nu was het alleen nog wachten op de bezorgers van de Ikea. Er zouden 2 kledingkasten (PAX) worden bezorgd. Een voor Julia haar kamer en een voor Guido. Uiteindelijk werd het zo’n beetje eind van de middag voor ze er waren. We hadden al plaats gemaakt op de kamers dus we gingen gelijk aan de slag.

Net voordat we gingen eten, barstte Guido in tranen uit. Hij had zo’n pijn aan zijn oren.. het leek juist wat beter te gaan, maar helaas nu toch weer niet. Zo vervelend voor hem! Hopelijk kan hij vannacht een beetje slapen.

Zondag

De kinderen waren om dezelfde tijd wakker als door de weeks. Ik hielp ze aankleden en naar het toilet. Daarna ga ik altijd de gordijnen en de ramen open doen. Maar toen ik de gordijnen bij Guido zijn kamer open deed, schrok ik! Ik zag een schaap in het water achter ons huis staan!

Maandag en dinsdag

Aangezien het herfstvakantie is, bracht ik Julia naar de BSO. Guido ging met Bas naar de gastouder. Op de BSO was het 112 dag, hoorden we toen we er aan kwamen. De kinderen zouden naar de brandweer gaan en de politie zou een bezoekje komen brengen aan de BSO. Julia vond het hartstikke leuk en interessant allemaal! Dinsdag kon ik thuiswerken en zat Julia rustig naast me de 101 Dolmatiers te kijken. ’s Middags gingen we knutselen, speelden we een spelletje en wandelden we nog een rondje langs de speeltuinen in de buurt. Het was heerlijk buiten aan het eind van de dag! Zo regenachtig als het ’s ochtends was geweest, zo stralend was de zon nu. Even genieten!

Woensdag

De mannen van de keuken zouden vandaag weer langs komen om de kast met de oven (op onbereikbare hoogte) aan te komen passen. Ook de deuren van de grote kast zouden worden geplaatst, de lichten onder de bovenkastjes worden geplaatst, de prullenbak zou komen en de bestekla zou geplaatst worden. Ze kwamen wel een eind verder, maar helaas kon nog niet alles gedaan worden. We hebben nog even in de tuin gespeeld, maar veel verder kwam het vandaag even niet. We speelden nog wel een paar potjes Memory samen.

We speelden gezellig Memory samen

Donderdag

Julia en Guido werden door mijn moeder opgehaald om bij haar en mijn vader te gaan spelen. Hun neefje was er ook en ze hebben een hele gezellige dag gehad met z’n 3-en. Ze speelden spelletjes en met Duplo, aten gezellig samen en zochten boekjes uit in de bieb. Ondertussen waren wij aan het werk.

Vrijdag

Het was weer een slechte nacht, eigenlijk de afgelopen 1,5 week al zijn de kinderen erg onrustig ’s nachts (zou het aan het stormachtige weer gelegen hebben?). Dus toen ik mijn bed uit stapte, wist ik al dat dit hem vandaag niet ging worden. Ik voel me niet fit, echt blegh. Hopelijk kan ik dit weekend bijkomen en ben ik maandag weer fris en fruitig. Voor nu duik ik mijn bedje weer in.

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter