Weekoverzicht: Guido zijn verjaardag en de eerste keer Koningsspelen

door Linda

Afgelopen weekend vierden we Guido zijn verjaardag buiten en ik was deze week druk met leuke nieuwe content. Mijn blog voor BBC First ging online en ook mocht ik over lekkere boterkoeken schrijven (kortingscode vind je in dit blog!). De kinderen hadden weer zwemles en Julia mocht voor de eerste keer meedoen met de Koningsspelen. Het is weer een leuk weekoverzicht geworden. Lees je mee?

Zaterdag

We ‘vierden’ vandaag Guido zijn verjaardag buiten. We hadden het geluk dat het heel goed weer was en hadden een paar stoelen en een tafel buiten in het zonnetje gezet. Guido had de dag van zijn leven en genoot van de hele dag. Hij zag zijn neefjes en nichtjes weer even en kreeg mooie cadeautjes.

Zondag

Ik sliep vandaag wat uit, of een of andere manier had ik de laatste dagen erg slecht geslapen. Na mijn ontbijt gingen we langs mijn zwager die jarig was om hem te feliciteren en een cadeautje te geven. Het was weer heerlijk weer dus we waren op de fiets gegaan.

Maandag en dinsdag

Maandag had ik nog contact met BBC over mijn blog en of deze nu online mocht. Gelukkig kon ik hem ’s avonds online zetten. Ik wilde hem graag maandag online omdat dinsdag de tweede aflevering alweer uitgezonden zou worden van All Creatures Great and Small zijn dus ik wilde voor die tijd live.

All Creatures Great and Small

Ook ben ik bezig met nog meer leuke content. Ik ben zo blij dat ik mijn blog ben begonnen jongens, wist niet dat ik het zó leuk zou vinden! En gelukkig vinden jullie het ook leuk! Mocht je trouwens ergens meer van willen zien of over willen lezen dan kun je me altijd even een mailtje sturen of even een reactie achter laten.

Woensdag

Guido keek weer uit naar de dag dat hij naar zwemles mocht. Hij is helemaal blij dat hij vandaag weer mag. Bij het zwembad aangekomen kwamen we weer zijn vriendinnetje tegen en hij was weer helemaal blij! Ik kleedde hem om en ging toen zelf tussendoor even naar huis. In de tussentijd kon ik mooi even een wasje aanzetten en wat spullen opruimen. Na zwemles las ik mijn boek van De Zeven Zussen, Maan, uit en Guido was moe en keek een filmpje.

Daarna haalden we Julia van school. Ze wilde graag met een klasgenootje afspreken om te spelen dus hij zou na het eten naar ons toe komen. Na het spelen zijn we nog even een rondje door de wijk gaan lopen. Het was weer zulk goed weer! ’s Avonds kwam mijn blog over de lekkere boterkoeken van Abel Bakt online. Zo leuk dat ik dit mocht doen! En het kwam zo goed uit met Guido zijn verjaardag. Wil je ook een boterkoek door de brievenbus of iemand ermee verrassen, dan kun je de kortingscode lindaschrijft10 nog even gebruiken. Het blog met de review kun je hier nalezen.

Abel Bakt

Donderdag

Guido had er zin in om naar oma en opa te gaan. Hij ging met oma weer een rondje speeltuintjes en ’s middags nadat ze Julia ook hadden opgehaald van school hebben ze nog heerlijk in de tuin gespeeld. Julia hielp opa met het weghalen van het onkruid. Zo mooi om te zien!

Vrijdag

Vandaag zijn de Koningsspelen op Julia haar school en ze mag voor de eerste keer meedoen. Zo leuk, ze vond het helemaal spannend. Ze mocht haar fiets meenemen naar school en ze gingen spelletjes doen. Ze vond het super leuk!
’s Middags ging Bas met de kinderen naar de duinen.

Niet zo’n heel lang weekoverzicht, maar toch weer leuk om even te lezen, toch? Hoe was jouw week? Heb je nog wat leuks gedaan of meegemaakt? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

3 comments

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 30 april 2021 - 10:31

Wat een heerlijke week weer en ahhhh die foto van Guido! Zo lief! Ik vind jouw weekoverzichten altijd een feestje om te lezen.

Reply
Linda 30 april 2021 - 10:53

Ah dank je wel Claire, leuk om te lezen!

Reply
Lindaschrijfthetop 24 april 2021 - 17:08

De mijne deed ook weer mee aan de koningsspelen, ze hadden o.a een groot speelkussen op school

Reply

Laat een reactie achter