Weekoverzicht: Guido is jarig en we vieren Pasen

door Linda

Afgelopen weekend was het Pasen en vierden we alvast Guido zijn verjaardag. Deze week zou ook zijn partijtje zijn en zou hij trakteren in de klas. Ik kreeg een aantal opdrachten binnen en sloeg weer aan het bloggen. Lees je mee wat we nog meer allemaal hebben gedaan?

Zaterdag

Vandaag vieren we Guido zijn verjaardag! Officieel is hij aanstaande donderdag jarig, maar een doordeweekse dag is niet zo handig dus meestal vieren we het dan in het weekend. Maar dit weekend is het ook Pasen. Voor de schoonfamilie werd het dus een paasontbijt en verjaardag in een. ’s Middags kwam mijn familie en onze vrienden om Guido te feliciteren. Van ons kreeg Guido een fiets, foam letters en cijfers voor onder de douche en een dino rugtas. Hij heeft nog veel meer leuke dingen gekregen en heeft een hele leuke dag gehad. Komende week nog trakteren op school en vieren we zijn partijtje.

Zondag

Het is eerste paasdag! Omdat we het gisteren ook al een beetje hebben gevierd, voelt het meer als een tweede paasdag. Maar we pakken uit met een lekker paasontbijt en pakken daarna het gekregen speelgoed uit. Het was niet zulk lekker weer, in tegenstelling tot gisteren toen de zon volop scheen! We waren het allemaal een beetje zat van de vorige dag dus we deden het rustig aan.

Maandag

Tweede paasdag was bijna een kopie van de eerste. We hebben heerlijk gegeten, deden spelletjes en ruimden wat op. Tot Julia haar nichtje me belde dat ze graag wilde komen spelen. De dames hebben zich de hele middag prima vermaakt. Guido was nog erg moe (hij vond zijn verjaardag ook erg spannend) dus deed het nog rustig aan. Helemaal prima!

Dinsdag

Vandaag gingen de kinderen weer naar school en wij de hele dag aan het werk. ’s Avonds ging ik nog even aan de slag met een nieuwe opdracht en reserveerde ik vast voor Guido zijn partijtje, aanstaande vrijdag. Ook weer geregeld!

Woensdag

Vanmorgen maakte ik, nadat ik de kinderen naar school had gebracht, een grote wandeling met Joep. Daarna maakte ik de opdracht af en leverde die in. Ik moest nog wat dingen online uitzoeken, onder andere een verzekering voor de boot en toen begon ik met opruimen in huis. Aan het einde van de ochtend haalde ik de kinderen weer uit school en gingen we lekker samen lunchen. Joep wilde daarna weer een wandeling maken dus de kinderen pakten hun fietsen en we gingen op pad. Toen we weer thuis waren wilden ze graag een spelletje doen. Ze zijn helemaal in de ban van het nieuwe spelletje dat Guido voor zijn verjaardag kreeg: Keer op keer. Ik wilde ook alvast de traktaties voorbereiden dus dat deden we erna. De kinderen hielpen me met de snoepjes in de zakjes doen, stickers plakken, zakjes tellen en labeltjes printen met mijn kleine printertje (blij mee!). Fijn dat we met z’n 3-en al een hele hoop hebben gedaan. Morgen nog wat extra snoepjes halen want ik kwam niet helemaal uit en dan zijn ze klaar.

Donderdag

Vandaag was een werkdag voor mij. Ik bracht de kinderen naar school (waar we ook nog even bij de voorbereidingen voor het mozaïek hielpen) en ik liet daarna Joep nog een keer uit. Hij zou vandaag weer thuis blijven tot ik weer terug zou komen (het gaat verrassend goed!). Dus ik maakte hem goed moe en gaf hem een lekkere kluif. Aan het eind van de middag haalde Bas de kinderen op bij mijn ouders en pikte de boodschappen op. Ik fietste snel naar huis om Joep weer uit te laten. Tussen de middag was ik nog even langs de winkel geweest dus ook de traktaties kon ik daarna af gaan maken. Alles klaar voor morgen! Ik ben benieuwd hoe de kinderen vannacht slapen, maar dat gaan we wel zien. Ze hebben er allebei heel erg veel zin in!

Vrijdag

Vanmorgen nam Guido de grote bak met traktaties mee naar school, trots dat hij vandaag op school in het zonnetje zou staan. Ik mocht zelf ook komen kijken in de loop van de ochtend als hij de traktaties uit zou gaan delen. Heel leuk! Vanmiddag vieren we zijn partijtje in Kidszoo. Nog nooit geweest dus ben heel benieuwd!

Heb jij leuke plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter