Weekoverzicht: Genieten van de sneeuw en schot in de verbouwing

door Linda

Ondanks de situatie waar we op dit moment in zitten met de lockdown, werk en het combineren van werk met school, vond ik het een bijzondere week. Er viel sneeuw waar we optimaal van hebben genoten, er waren vorderingen in de aanloop naar de verbouwing én ik deed mee aan mijn eerste blogtour. Hoe het allemaal ging lees je in weer een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

’s Ochtends had ik trek in chocolade broodjes, dus ik besloot die te gaan maken. Daarna heb ik dit uitgewerkt in een blog die inmiddels al live staat. Het was een spannende dag want… het zou gaan sneeuwen! En in de middag was het dan zo ver, eerst kleine vlokjes en daarna grotere! Julia kon haar geluk niet op! We besloten een rondje te gaan wandelen door de vallende sneeuw.

Thuis gekomen was het tijd voor thee en warme chocomel. Heerlijk! Toch nog een beetje winter. Na het avond eten hebben we nog een rondje gelopen en sneeuwballen gegooid. Genieten!

Zondag

Zondag bakte ik alvast voor Valentijn een brownie in de vorm van een hart, ook alvast voor mijn blog en deze is ook al live.

’s Middags wilden we naar de duinen want het was prachtig weer. Maar er stond zowat een file voor de parkeerplaats dus we zijn doorgereden. Nu naar het strand. Daar was het ook wel druk, maar beter te doen dan de duinen. We hebben fijn gewandeld over het strand.

Maandag

Julia haar thema ging deze week over piraten. We hebben een mooie piraat geknutseld en piraten filmpjes gekeken van onder andere Woeste Willem. Jawel, de enige echte 😉 Verder was het voor mij een werkdag dus ik parkeerde de kinderen het grootste deel van de dag achter de tablet en kon zo veel werk verzetten.

Dinsdag

We kregen de definitieve tekeningen voor de verbouwing binnen. Nu wordt het wel heel echt allemaal! Ik heb er zin in, maar er zijn nog wel een paar hobbels die we moeten nemen. We hebben namelijk de keuken nog niet besteld en de keukenwinkels zijn dicht. Wel hebben we 2 offertes en weten we wat we willen, maar we zullen komende maand wel moeten gaan bestellen, anders hebben we in mei geen keuken.. Ik ga er wel vanuit dat het allemaal goed komt, maar het hangt er nog even om.

Woensdag

Mijn vrije dag begon met het schrijven van een blog over De Zware Rugzak, een kinderboek waarvoor ik meedoe aan een echte blogtour. Zo leuk dat ik hier door de uitgeverij Van Driel uitgenodigd was! Het gaat zo goed met LindaSchrijft.nl, daar wordt ik zo blij van! Echt een lichtpuntje in deze tijd.

Na de lunch zijn we even langs mijn ouders gegaan voor mijn vaders verjaardag. Aan het eind van de middag kwam de aannemer nog langs om alvast wat dingen door te nemen en te gaan bestellen. Spannend!

Donderdag

Voor mij weer een thuiswerkdag, de kinderen vermaakten zich met het verven van een piraat en nog wat andere dingen voor school. Guido doet vrolijk mee, leuk om te zien!

Vrijdag

Gelukkig hoef ik vandaag maar een halve dag te combineren met de kinderen. Dat geeft wel wat rust. Bas is op vrijdagmiddag vrij en dan gaan ze vaak even wandelen met oma in de duinen. Heerlijk vinden ze dat én heel gezellig!

Hoe was jouw week? Red je het nog een beetje? Ik ben benieuwd hoe het nu weer zal gaan met de nieuwe Corona maatregelen, de avondklok en het aantal personen dat je op visite mag hebben. We gaan het wel weer zien.. Hoe gaat het met jou? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog!

Tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter