Weekoverzicht: en toen was LindaSchrijft weg..

door Linda

Ja, je leest het goed. Er ging wat mis de afgelopen week.. Hoe dat precies kwam, lees je uiteraard in dit nieuwe blog. Verder ging Bas verder met de tuin, waaronder de border en werd de gangkast eindelijk afgemaakt. Hoe dat allemaal geworden is, lees je natuurlijk weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Bas begon de dag met klussen in de tuin. Ik mocht uitslapen, maar dat lukte niet zo goed. Het was best al warm dus ik besloot om alvast maar aan de was te beginnen. ’s Middag zijn we nog even naar Bas zijn werk gegaan om het zwembad op te halen (daar staan nog wat spullen van ons die we voor de verbouwing daar konden stallen), daarna hebben we nog even een boodschap gehaald. De rest van de middag speelden de kinderen lekker buiten en was ik in en om het huis aan het rommelen.

Zondag

De dag begon weer zonnig. Bas ging weer aan de slag met de vlonder en de kinderen speelden buiten. Ik vond het de uitgelezen kans om aan de slag te gaan met mijn blog. Het is namelijk aardig uit zijn jasje gegroeid en moet eigenlijk over naar een groter pakket zodat nog meer mensen mijn blog kunnen lezen, zonder dat er bijvoorbeeld een afbeelding niet wordt geladen of de site te traag wordt. Maarrrr… ging dat even mis zeg! Ik volgde het hele stappenplan van de hostingprovider, maar toen ik de site weer online wilde zetten, kreeg ik de melding dat dat niet lukte. Gelukkig is mijn zwager thuis in ict dus hij wilde me wel komen helpen. En gelukkig had ik delen van de site bewaard. Dat is mijn redding geweest. Aan het einde van de dag hadden we een groot deel van de site weer terug online. Maar het liep niet lekker met de afbeeldingen en het werd al laat. Ik heb voor de meest gelezen blogs de afbeeldingen handmatig alle afbeeldingen er weer in gezet.

Maandag

Ik bracht de kinderen ’s ochtends weer naar school en ging daarna zelf naar mijn werk. Bas was ook aan het werk. ’s Middags haalde ik de kinderen weer van school en gingen we naar het zwembad voor Guido zijn zwemles. Julia wilde haar kleurboek mee en ging lekker zitten kleuren terwijl we wachtten tot Guido weer klaar was. Toen zwemles was afgelopen was het alweer het eind van de middag en gingen we lekker naar huis. ’s Avonds ging ik nog even aan de slag om nog meer afbeeldingen terug te zetten op LindaSchrijft.

Dinsdag

Vanmorgen nam ik contact op met mijn hosting provider om mijn site helemaal weer terug te krijgen, want het was toch best een klus om alle afbeeldingen handmatig weer terug te zetten. Aan het einde van de middag kreeg ik het bericht dat ze een back up terug gingen zetten en aan het begin van de avond had ik mijn site terug! Yes! Zo blij mee! En weer helemaal compleet.

Woensdag

De kinderen waren deze ochtend naar school en ik had gisteravond het blog van vanavond al geschreven (mocht je nog een leuke kaart voor Vaderdag willen knutselen, dan kun je hem hier terug lezen). Dus ging ik aan de slag in huis en ik had al een was gedraaid dus die kon mooi buiten drogen. Het was super goed weer, een zuchtje wind en een lekker zonnetje. Ondertussen was ook de timmerman er weer om de lades te monteren in de nieuwe gangkast. Er waren leveringsproblemen geweest met de lades en waren deze week pas binnen gekomen. Toen hij klaar was heb ik de kast ingericht. Fijn dat dat weer klaar is!

’s Middags wilde Julia met een klasgenootjes spelen, maar zou daarna naar de speeltuin gaan. Dus in de loop van de middag ben ik met Guido ook naar de speeltuin gegaan. Ze hebben heerlijk gespeeld met water en zand. Er waren ook ijsjes dus ik haalde voor ons een lekker ijsje. Soms moet je jezelf even verwennen 😉

Donderdag

Het was al aardig warm toen we de deur uit stapten om naar school te gaan. We gingen dus lekker zonder jas en ik had de kinderen alvast ingesmeerd. Beter goed voorbereid dan weer verbranden. Nadat ik de kinderen naar school had gebracht, ging ik zelf naar mijn werk. Toen het tijd was om ze weer op te halen, ging ik weer naar huis. Mijn ouders zijn nog lekker aan het genieten van hun vakantie, dus ik werk de rest van de middag thuis. Bas had ’s ochtends het badje al klaar gezet zodat de zon hem op kon warmen voordat ze erin zouden gaan. Julia wilde graag met een vriendje spelen dus hij kwam ook in het badje plonzen. Ze hadden het prima naar hun zin. Ondertussen kon ik mooi binnen verder werken. Toen de kinderen ’s avonds op bed lagen zijn wij nog even lekker buiten gaan zitten, zwembadje leeghalen en de plantjes water geven na deze warme dag.

De border is af!

Vrijdag

Het beloofde weer een warme dag te worden (rond de 30 graden!) dus Bas had het badje voor de middag alvast weer volgegooid met water. Maar ik kreeg een berichtje van de moeder van een klasgenootje van Julia of Julia daar ’s middags wilde spelen. Dus het badje zou alleen voor Guido zijn. Ook prima, hij vermaakt zich wel met water, een gieter en een waterpistool. Bas ging samen met de buurman verder met de vlonder.

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog, vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter