Weekoverzicht: en toen was het officieel

door Linda

Vorige week had ik een best goede cliffhanger volgens mij. Zou de officiële Coronatest ook positief zijn? Nou in dit blog kun je er alles over lezen. Ook hoe wij de quarantaine dagen met elkaar binnen 1 huis hebben beleefd. Naast de quarantaine werd er ook gewerkt en andere dingen geregeld. Dit en meer lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

’s Ochtends zag ik dat ik een mailtje had met daarin de mededeling dat ik in moest loggen om het resultaat van mijn coronatest te zien. Nou, daar ging ie dan. Ook al wist ik eigenlijk de uitslag al, het was toch een soort van spannend of de officiële test ook positief zou zijn. Anders moest ik de komende week nog een keer testen en nog steeds binnen blijven, samen met de kinderen en Bas. Ik voelde me nog steeds beroerd, had heel slecht geslapen door de koorts en wilde eigenlijk mijn bed niet uit. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik nu ook officieel positief was. Ik was opgelucht omdat we het nu allemaal gehad hebben, in een keer klaar zijn en dit weer af kunnen strepen. Hopelijk voelen we ons allemaal ook snel weer beter.

Zondag

We hebben nog een slechte nacht gehad. Ik voel me nog erg grieperig en we zijn allemaal snotterig. De kinderen en Bas hebben vooral last van een vervelende hoest, waar ikzelf dan weer geen last van heb. Wat dat betreft maken we corona allemaal anders mee. Guido is wel al aardig opgeknapt, maar snottert nog.

Maandag en dinsdag

Wat een wind was er maandag! Storm Corrie komt langs en is een van de weinigen die we vandaag langs zien komen. Mijn moeder komt ook nog langs met wat boodschapjes, heel fijn want ik wilde een lekkere groentensoep maken maar ik was de gehakt vergeten te bestellen. Ook moest er nog wat extra brood bij want dat gaat met z’n vieren toch wat harder dan ik had verwacht. De kinderen vermaken zich deze dagen met de gespaarde lego van oma. Ze bouwen raceauto’s na en alles wat erbij hoort. Ze voelen zich steeds beter, gelukkig!

Woensdag

Omdat het zo goed leek te gaan met Guido, hadden we zwemles nog niet afgezegd. Maar wat denk je, begint hij gisteravond weer heel erg te hoesten in bed. Hij moest zo erg hoesten dat hij een paar keer moest spugen. Geen zwemles nog vandaag dus.. volgende week hopelijk weer voor hem. Vandaag voel ik me redelijk en ik denk dat ik morgen wel weer wat kan gaan werken. Nog even kijken hoe de kinderen opknappen en of Julia dan naar school kan. Guido blijft wel nog thuis, hij heeft nog de meeste snot van de twee.

Donderdag

Zowel Julia als Guido hoesten nog en hebben nog een loopneus. Ze blijven dus allebei nog thuis. Verder voelen ze zich heel goed en zijn ze lekker aan het spelen. Het is dus wachten tot de laatste klachten weg zijn. Bas besluit wel weer aan het werk te gaan en ik heb eigenlijk een belangrijke campagne die vandaag online moet. Ik werk thuis en ben samen met de kinderen. Op zich gaat dit redelijk. Ze vermaken zich met kleien, de Tiptoi boeken en het knutselen met stenen (dit knutselpakketje kocht ik laatst bij de Action en kwam nu goed van pas!).

Vrijdag

Vandaag werkte ik nog thuis, Guido was nog niet klachtenvrij en ik ook nog niet helemaal. Julia had wel weer heel veel zin om naar school te gaan en met haar ging het gisteren alweer goed. Ik zette haar op afstand af bij school waar ze gelijk naar haar vrienden ging. Mooi om te zien! ’s Middags bleven de kinderen thuis en kwam ook Bas weer op tijd naar huis.

Morgen gaat Julia weer naar zwemles, verder blijven we nog zoveel mogelijk nog binnen. Gewoon, voor de zekerheid en ik omdat maandag mijn 10e dag is en ik er dan echt weer op uit kan. Ga jij dit weekend nog wat leuks doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter