Weekoverzicht: een wens komt uit!

door Linda

Afgelopen weekend ging ik met de kinderen en mijn moeder naar Kasteel Keukenhof tijdens de Open Monumentendag. Wat was het lekker weer om buiten door de tuinen te wandelen! Ook de Dahliashow pakten we nog even mee. Deze week kwam ook een wens van ons uit. Wat dat precies is, lees je in dit weekoverzicht!

Zaterdag

Vandaag had Julia nog een proefles van de gym, maar ze weet nog niet of ze nou wil blijven of niet. Daar moest ze nog even over nadenken. ’s Middags ging Bas naar een barbecue en ging ik met de kinderen naar Kasteel Keukenhof want het was Open Monumentendag en de Dahliashow was er. We hebben genoten van het mooie weer, de bloemen, kunstwerken en hebben voor het eerst binnen kunnen kijken in het kasteel. Aan het eind van de middag waren we weer thuis en speelden de kinderen nog even met de buurjongen. Ondertussen begon ik aan het avondeten om ze na het eten op tijd op bed te leggen. Ze waren moe!

Zondag

Ik had zelf niet zo lekker geslapen dus ik was er al op tijd uit. De kinderen waren ook redelijk vroeg dus we gingen samen ontbijten. Bas bleef nog even liggen na zijn bbq gisteren. Maar aan het eind van de ochtend gingen we iets heel leuks doen! Ik had een afspraak gemaakt om bij een meneer met een nestje puppy’s te kijken. Er was er nog 1 over en dit was een kruising met het ras dat we graag zouden willen. Zijn papa en mama zijn allebei kleine hondjes dus deze zullen ook klein blijven. De kinderen vonden het geweldig en wij ook dus volgende week gaan we hem ophalen! Zo leuk!

Op de terugweg gingen we nog even langs Bas zijn vader en moeder om koffie te drinken en daarna nog door naar de Intratuin om wat hondenspulletjes te halen. We waren laat weer terug en toen moesten we eigenlijk nog lunchen. De rest van de middag hebben we de race gekeken en lekker rustig aan gedaan.

Maandag en dinsdag

’s Ochtends bracht ik Julia en Guido naar school, daarna ging ik zelf naar mijn werk. Aan het eind van de ochtend had Guido een gehoortest. Hij heeft nu al zo vaak (heftige) oorontstekingen gehad, dat ik zeker wilde weten of hij er geen gehoorschade van heeft opgelopen. Gelukkig is zijn gehoor voldoende, maar moeten we het wel in de gaten houden wanneer hij weer een oorontsteking krijgt. Maar aan het eind van het jaar moet hij ook weer voor controle naar de logopediste dus hij wordt goed in de gaten gehouden. Na de gehoortest bracht ik hem terug naar school en ging ik weer terug naar kantoor. Tot het weer tijd was om ze uit school te halen en door te gaan naar zwemles. Zo werd het een drukke dag en waren de kinderen helemaal klaar aan het einde van de dag. Dinsdag hadden de kinderen ook een lange dag met school en erna bso.

Woensdag

Eerst bracht ik de kinderen naar school, waarna ik aan de slag ging in huis. Wasjes draaien, opruimen, je kent het wel 😉 Daarna lag er nog een blogopdracht te wachten. Deze moest nog afgemaakt en voorzien worden van mooie foto’s. Dus dat ging ik ook nog even doen. Er is heel veel van mijn to do lijstje afgevinkt vanmorgen. Dat is fijn! Aan het eind van de ochtend haalde ik de kinderen weer op en kwam een vriendinnetje van Julia mee om bij ons te spelen. We aten samen een broodje en toen gingen ze samen boven even spelen. Ze wilden ook wel graag naar een speeltuintje bij ons in de buurt, dus de schoenen weer aan en we gingen op weg. Tot de moeder van de vriendin belde dat ze al voor de deur stond, toen was het tijd om snel terug te gaan. Nadat Julia haar vriendin was vertrokken, gingen we de speelgoedhoek samen uitzoeken en opruimen. De kinderen vonden het wel leuk om te helpen, al was het spelen met het ‘vergeten’ speelgoed leuker dan het echt opruimen.

Donderdag

We moesten de kinderen weer wakker maken vanmorgen om naar school te gaan. Guido twijfelde zelfs of hij wel wilde gaan. Maar dat duurde maar even en toen trok hij zijn kleren aan en wilde mee naar school. Ik maakte het ontbijt en maakte de lunchtrommels klaar. Na een lekker ontbijtje gingen we op naar school. Nadat ik de kinderen had weg gebracht, ging ik ook zelf naar mijn werk. ’s Middags stonden de boodschappen weer klaar en haalde Bas de kinderen op bij mijn moeder.

Vrijdag

De kinderen wilden niet uit bed en Guido voelde zich niet helemaal fit. Maar ik denk dat dat door de spanning kwam want vanmiddag is het zo ver! We gaan onze puppy ophalen. Ik ben benieuwd hoe het de komende tijd gaat, maar we hebben er heel veel zin in.

Hoe was jouw week, en heb je al wat leuks gepland voor dit weekend?

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter