Weekoverzicht: een week vol sport!

door Linda

Afgelopen weekend ging Julia voor het eerst naar een turn les. Een proefles om te kijken of ze het leuk vond. Ook keken we dit weekend natuurlijk naar de mooie race van Max Verstappen, gingen we zelf nog naar het strand en ging Guido weer naar zwemles. Wat we nog meer hebben gedaan zie en lees je in dit weekoverzicht!

Zaterdag

Vorige week had ik Julia ingeschreven bij onze gymnastiekvereniging voor een proefles en vandaag mocht ze dan een eerste les meedoen. Samen met nog een aantal andere meisjes was ze voor het eerst. Dat schept een band natuurlijk want deze meisjes vonden het net als Julia best spannend. Maar toen ze klaar waren zei ze dat ze het heel leuk had gehad. Volgende week gaan we dus nog een keer en dan maken we de balans op. ’s Middags besloten we naar het strand te gaan. Het was nog super lekker weer en ook heel warm. Morgen heeft Bas andere plannen dus kunnen we niet met z’n allen naar het strand. We pakken onze zwemspullen en gaan genieten van de zee en de zonnestralen op het strand.

Zondag

We begonnen de zondag lekker met een uitgebreid ontbijtje en ondertussen keken we de nabeschouwing van de kwalificatie van gisteren terug. Daarna klapte ik mijn laptop open om verder te gaan met een blog en wat mails te beantwoorden. ’s Middags ging Bas bij mijn zus en zwager, samen met nog meer vrienden de Formule1 race kijken en barbecue-en. Ik keek de race samen met de kinderen thuis. Ondertussen wilde Julia graag kleien en pakte ook Guido zijn klei van zijn kamer om mee te doen. Na de race was het alweer tijd om wat aan het eten te doen. De kinderen kozen wat uit en ook ik at wat lekkers. Zo hadden we allemaal een leuke middag.

Maandag en dinsdag

De kinderen waren onrustig vannacht, maar er stond wel een drukke dag op de planning. Eerst gingen ze naar school en ik aan het werk. Daarna haalde ik ze uit school en gingen we door naar zwemles, waar Guido zijn favoriete zwemjuf er ook weer was en hij heel goed zwom. Toen we thuis kwamen was het alweer tijd om het avondeten te maken. De kinderen wilden nog even in de tuin rolschaatsen. Al snel hadden we het eten klaar en konden we rustig gaan eten. Na het eten gingen we terug naar school. Daar mochten alle ouders de plekjes van de kinderen in de klas zien en de kinderen mochten vertellen wat ze allemaal leerden. Ze vonden het allebei prachtig dat ze hun plekje aan ons mochten laten zien. Na een half uurtje hadden we bij allebei in de klas gekeken en gingen we weer naar huis. Lekker douchen en naar bed! Dinsdag gingen de kinderen weer met plezier naar school en wij naar ons werk. ’s Avonds ging ik nog aan de slag met een nieuw blog en ging Bas lekker basketballen.

Woensdag

Vanmorgen bracht ik eerst de kinderen naar school en ging daarna aan de slag in huis. Het was lekker weer dus als eerste gooide ik een was in de wasmachine. Daarna moest ik wat boodschappen halen en kwam zo bij de Kruidvat veel leuke kleine cadeautjes tegen voor Sinterklaas (tip!) met een 50% korting sticker. Ik nam een spel mee en nog een beschermers voor het rolschaatsen en een gymtas voor Julia. Thuis was de was klaar en hing ik deze buiten in het zonnetje op. Toen was het tijd om nog aan een gastblog te werken. Deze staat weer vol leuke knutsels en is bijna af! Aan het eind van de ochtend haalde ik de kinderen weer op en gingen we samen eten. Ze waren erg moe en hadden geen zin om naar de speeltuin te gaan. Liever wilden ze een rondje rolschaatsen, dus dat hebben we gedaan.

Donderdag

Allereerst gingen de kinderen naar school, daarna ging ik zelf naar mijn werk. Ik werkte tot 14 uur zodat ik de kinderen weer uit school kon halen. Mijn ouders zijn deze week een weekje weg en gelukkig kon ik het regelen om de rest van de middag thuis te werken. Guido wilde alleen maar een filmpje kijken omdat hij zo moe was en Julia wilde graag knutselen dus zij kwam naast mij zitten. ’s Avonds ging ik nog even aan de slag met het schrijven van wat blogs, het wordt zo leuk de komende tijd!

Vrijdag

We moesten de kinderen wakker maken om naar school te gaan. Maar vandaag is gelukkig maar een halve dag school dus dat redden ze wel. ’s Middags haalde Bas ze uit school, maar het regende dus ze bleven deze middag thuis en speelden samen een spelletje. Ik ging aan het einde van de middag snel naar huis om daarna de bus te pakken en naar een vriendin in Leiden te gaan. We gaan samen naar het theater! Dat is lang geleden! Zin in!

Hoe was jouw week, en heb je al wat leuks gepland voor dit weekend?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter