Weekoverzicht: een lang weekend weg!

door Linda

Afgelopen weekend waren we lekker even weg. Na 3x verzetten ging het dit keer eindelijk door en konden we weer naar Limburg. In dit weekoverzicht lees je meer over hoe we het hebben gehad. De week kreeg alleen een vervelend staartje. Dit en meer lees je in een nieuw weekoverzicht! Lees je mee?

Zaterdag en zondag

We waren een lekker lang weekend naar Landal De Lommerbergen in Reuver, Limburg. Het was al 3 keer verzet wegens Corona, maar dit keer kon het eindelijk door gaan. En wat hebben we genoten! Binnenkort komt er een uitgebreide review over dit park online. We wilden heel graag naar De Lommerbergen omdat ze daar een subtropisch zwembad hebben. Nou die hebben we uitgebreid getest! Het park was groot genoeg om een wandeling te maken en er was genoeg te doen voor de kinderen. We zijn dan ook niet van het park af geweest. Heerlijk!

Maandag

Vandaag pakten we ons hele zooitje weer in om weer naar huis te gaan. Het was 2,5 uur rijden dus we zaten alweer op tijd in de auto. Eenmaal thuis gekomen konden de kinderen helpen met de auto uitladen, hun knuffels terug in bed leggen en bijkomen. Ik kon aan de slag met de was en het uitruimen van de koffers. We hebben dus ’s middags lekker wat gerommeld in huis. Het was een fijn lang weekend!

Dinsdag

Het was weer een werk- en schooldag vandaag. Ik bracht Julia weer naar school, maar ze vond het wel weer even spannend. Ze mocht met de juf mee naar binnen en ’s middags haalde ik haar weer op. Omdat ze afgelopen zaterdag de zwemles had gemist, mocht ze hem vandaag inhalen. Dus we pakten de fiets en gingen naar het zwembad (alweer ;-)). Daarna konden we thuis even rustig wat drinken voordat Guido weer samen met Bas thuis kwamen. Guido had bij de gastouder een mooie lampion gemaakt voor Sint Maarten aanstaande donderdag. Hij was er helemaal trots op!

Woensdag

Guido sliep uit vandaag. Fijn! Gelukkig werd hij wel op tijd wakker om Julia naar school te brengen. Vandaag ging het weer een stuk beter. Julia zocht haar vriendin op en liep met haar samen de school in. Goed om te zien. Nadat we Julia naar school gebracht hadden, kroop ik even achter mijn laptop en daarna de keuken in voor een nieuw blog. Aan het einde van de ochtend was het voor Guido weer tijd voor zwemles. Dus daar ging ik weer. Naar het zwembad. Guido had het weer helemaal naar zijn zin. Na zwemles gingen we door naar school om Julia op te halen. We aten thuis een broodje waarna zij lekker gingen spelen. We besloten ook nog even een rondje op de fietsen te doen. Julia is weer wat gegroeid en kan nu goed bij de trappers van haar grotere fiets. Ze fietste trots de wijk door.

Donderdag

Vandaag was het niet alleen Singles’s Day (niet dat ik daar wat mee doe, maar dat terzijde), het was ook Sint Maarten! Julia en Guido hadden allebei een mooie lampion gemaakt. Alleen was Guido zo moe dat hij niet mee wilde. Dus ik ging samen met Julia op pad, ze vond het geweldig!

Vrijdag

Vandaag had Julia geen zin om naar school te gaan. Geen idee wat er aan de hand was. Gelukkig werd ze goed opgevangen door de juf. Aan het eind van de ochtend werden we gebeld door de gastouder dat Guido erge last van zijn oren had en maar bleef huilen. Bas haalde hem op en ik belde de huisarts. Daar bleek dat hij oorontsteking heeft en hij heeft antibiotica gekregen. Hopelijk slaat het snel aan en kan hij vannacht een beetje slapen..

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter