Weekoverzicht: een feestelijk weekend in Zeeland

door Linda

In het vorige weekoverzicht kon je lezen dat er wat leuks op de planning stond voor de 70ste verjaardag van mijn vader. We gingen met de hele familie een weekendje naar Zeeland. In dit blog kun je lezen en zien wat we daar allemaal gedaan hebben. Lees je mee?

Zaterdag

Vandaag werden we wakker in Zeeland! Onze kinderen hadden onverwacht goed geslapen (meestal is slapen op een nieuwe plek best even wennen) en hadden zelfs uitgeslapen! Na een gezellig en uitgebreid ontbijt, gingen we aan de koffie met een taartje en cadeaus, want mijn vader werd vandaag 70 en mijn neefje vierde ook meteen zijn verjaardag. Dus het was feest!

Na het uitpakken van de cadeaus gingen we op pad. We wilden naar Neeltje Jans, maar dat was helaas dicht. Daarom gingen we er in de buurt bij de mosselbanken kijken. Dat was heel indrukwekkend met de windmolens er naast. Ook spotten we nog een aantal zeehonden! Dat was leuk!

Terug in het huisje gingen we lunchen en snel omkleden om weer naar het zwembad te gaan. Ik zal later nog even een review schrijven over het park waar we geweest zijn. Na een gezellige middag in het zwembad aten we ’s avonds lekker pasta en pannenkoeken. Daarna gingen de kinderen langzaamaan naar bed en installeerden wij ons voor de televisie om Wie is de Mol? te kijken en natuurlijk bij te praten.

Zondag

Onze kinderen hadden deze nacht niet zo lekker geslapen en ik daarom ook niet echt. Helaas, maar we hebben er ook vandaag weer een leuke dag van gemaakt. Na het ontbijt pakte ik alvast wat in en haalde de bedden af. We wilden graag nog even naar het strand, dus we pakten de auto en gingen weer op pad. Dit keer naar het strand van Goereeoverflakee, waar we heerlijk gewandeld hebben en de kinderen heul veul schelpen hebben gevonden. We besloten daarna weer naar huis te gaan en te gaan lunchen. Na de lunch wilden de kinderen uiteraard weer lekker gaan zwemmen dus dat gingen we doen. ’s Avonds haalden we Chinees en hebben we nog heerlijk gegeten voordat wij weer huiswaarts gingen.

Maandag en dinsdag

We hadden allemaal weer lekker geslapen in ons eigen bed en het was weer tijd om naar school en ons werk te gaan. ’s Middags speelde Julia bij een vriendje en ging ik samen met Guido naar zwemles waar ik vandaag mocht meekijken. Het ging best goed, al was hij wel nog moe uiteraard van het weekendje weg. Na zwemles gingen we samen weer naar huis en liep ik direct door met Joep om Julia weer op te halen. Zij had heerlijk gespeeld bij haar vriendje. Dinsdag was voor ons allemaal weer een lange dag. De kinderen gingen na school naar de bso en Bas en ik gingen naar het werk. ’s Avonds ging ik aan de slag met de achterkant van mijn blog. Er zijn nog heel wat verbeterpunten die gedaan moeten worden, maar ik zie ook al dat het zijn vruchten af begint te werpen dus dat is heel leuk om te zien!

Woensdag

Vanmorgen ben ik eerst aan de slag gegaan met de verbeterpunten voor LindaSchrijft die nog op mijn lijstje stonden. Maar ook ging ik op zoek naar bureaus die blogopdrachten hebben zodat ik de kosten die ik nu heb aan de site, weer kan terug verdienen. Tussendoor haal ik een doekje door de keuken en ruim ik wat op. Ook ga ik nog even wandelen met Joep en dan is de ochtend alweer voorbij en is het tijd om de kinderen weer op te halen. Ze zijn nog moe dus we hebben afgesproken dat ze vanmiddag geen speelafspraken maken. We gaan lekker samen puzzelen. Daar kunnen we met z’n drieën zo fijn mee bezig zijn! We zijn de hele middag zoet.

Donderdag

Ik ga vandaag weer naar kantoor en breng de kinderen naar school. Zij werden door mijn moeder weer uit school gehaald en ze hebben daar fijn gespeeld en gekleurd. Bas haalde ze toen hij klaar was met werken weer op en haalde ook de boodschappen op (die reserveer ik altijd bij het pick up punt bij ons in de buurt). Toe ik uit mijn werk kwam, ging ik met Joep wandelen en begon Bas aan het eten. Na het eten brachten we de kinderen naar bed, tot Bas gebeld werd of hij mee wilde naar Ajax. Daar hoeft hij natuurlijk niet over na te denken en daarom bracht ik allebei de kinderen naar bed zodat hij weg kon. Toen de kinderen op bed lagen, ben ik verder gegaan met het blog.

Vrijdag

Al zeiden de kinderen vanmorgen dat ze graag wilden uitslapen, ze moesten toch uit bed om naar school te gaan. Daar konden ze vrijwel meteen in het treintje gaan staan om naar binnen te gaan, dus we waren mooi op tijd. Ik liep daarna naar huis om mijn fiets te pakken en naar werk te gaan. Bas was al naar zijn werk en haalde ’s middags de kinderen weer uit school. Maar Julia wilde graag bij een vriendje spelen dus ging Bas alleen met Guido naar huis.

Heb jij leuke plannen voor dit weekend of komende week? Laat het me weten in een reactie onder dit blog!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter