Weekoverzicht: een drukke blog week vol winacties!

door Linda

Het was een drukke week! Ik mocht verschillende leuke nieuwe blogs en winacties plaatsen, waaronder kaartjes voor World of Dinos en het spel Just Dance 2022. Ook hoorden we tijdens de persconferentie dat de kerstvakantie eerder zal beginnen. Dit en nog veel meer lees je weer in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Het was weer tijd voor Julia haar wekelijkse zwemles. Het ging weer heel goed en ze zwom ook weer door het welbekende gat heen. Na zwemles wilden we graag even voor nieuwe eetkamerstoelen gaan kijken dus we reden naar de meubelwinkel om rond te kijken. Het was er erg druk dus we vlogen zo’n beetje door die winkel heen. Ik houd er echt niet meer van als het zo druk is. Bas gelukkig ook niet dus wel zaten op een paar stoelen die we wel leuk vonden en misschien zit er nog wel wat tussen. We gaan zelf nog wel een keer terug wanneer het wat rustiger is. Kunnen we even rustig kijken.

Zondag

Zondagochtend had ik gereserveerd om met z’n allen te gaan zwemmen. Julia mocht voor het eerst zonder zwembandjes omdat ze nu haar A diploma heeft, maar ze vond het wel spannend. Ze stond om 6 uur al aan ons bed of we al gingen. Toen het uiteindelijk tijd was om te gaan had ze er heel veel zin in. Ze genoot er van dat ze zelf van de glijbaan mocht en in het zwembad haar eigen gang mocht gaan. Mooi om te zien. ’s Middags had Bas met vrienden afgesproken om Formule 1 te kijken. Ik bleef met de kinderen thuis en had veel te schrijven. Het was een druk blog weekje met een aantal leuke winacties!

Maandag en dinsdag

Maandag werkte ik tot het tijd was om Julia uit school te halen. Samen versierden we de kerstboom die voor ons huis staat, zetten we het avond eten klaar en deden we de was waar ik dit weekend niet echt aan toe gekomen was. ’s avonds ging mijn eerste winactie online voor World of Dinos. Dinsdag was een gewone werkdag, maar hoorden we ’s avonds tijdens de persconferentie dat de scholen eerder kerstvakantie zullen hebben en dat de bso dicht gaat. Dat wordt weer werken én entertainen. Ben benieuwd..

Foto voor de winactie met kaartjes voor World of Dinos

Woensdag

Zowel Julia als Guido sliepen zo lang ze konden voordat school begon. Ik merk dat ze erg moe zijn de afgelopen dagen. Guido had veel zin om te gaan zwemmen en is nu zelfs al de borstcrawl aan het oefenen. Hij pakt het zo snel op en hij vind het zo leuk allemaal. Heel leuk om te zien! ’s Middags had Bas vrij genomen en hebben we met z’n allen Just Dance 2022 gespeeld op de Playstation. Daarna gingen we nog aan de slag met het knutselen van kersthangers van ijsstokjes.

Aan het eind van de middag wilde Julia graag nog een rondje lopen, dus zij ging samen met Bas op pad. Ik ging samen met Guido lekker perssinaasappels persen en drinken. Dit vind hij zo’n leuk klusje om te doen 🙂

Donderdag

Vandaag mocht ik de winnaar van de World of Dinos kaartjes bekend maken. Dit werd Mint&Zoet! Ik vond het zo leuk om deze winactie te doen. Er kwamen zulke leuke reactie op! En vanavond mag ik weer wat weg gaan geven: het spel Just Dance 2022! Dit is een dansspel voor iedereen van 4 tot 99 jaar dat je op de Xbox, Playstation en Nintendo Switch kunt spelen. Je kunt tot en met aanstaande maandag meedoen met deze winactie. Doe je ook mee? Je kan er natuurlijk ook iemand anders blij mee maken. Leuk kerstcadeau!

Vrijdag

Guido ging vanmorgen naar de gastouder, hij had alleen niet zo lekker geslapen en Julia ook niet. Julia was zenuwachtig voor de laatste dag school en voor het feestje van haar klasgenootje waar ze heen zou gaan. Er was verder niet veel voor kerst geregeld dus we (de ouders) hadden afgesproken dat we de kinderen kerstelijk aan te kleden. Toen we op school kwamen verraste de juf ons door samen met de kinderen sterretjes af te steken op het schoolplein en samen een kerstlied te zingen. Erg leuk!

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog.

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter