Weekoverzicht: een drukke blog week met een romantisch tintje

door Linda

Bas was afgelopen weekend weg dus ik was samen met de kinderen. We hebben samen leuke dingen gedaan en lekkere dingen gegeten! Ook was het een drukke blogweek, er waren nog wat blogs die afgemaakt moesten worden, ik had een aantal opdrachten én ik had nog genoeg te fotograferen. Aan het eind van de week hadden we nog een bruiloft die super romantisch was. Wat we nog meer hebben gedaan zie en lees je in dit weekoverzicht!

Zaterdag

Bas was er dit weekend niet, die genoot in Duitsland van het goede leven met zijn Basketbal vrienden. Vandaag zouden de kinderen en ik naar de verjaardag van mijn zwager gaan. We waren op tijd wakker, maar we hadden nog tijd genoeg om rustig aan te ontbijten. Mijn ouders kwamen ons ophalen om te carpoolen naar mijn zwager. Het was heel gezellig en de kinderen hebben lekker met elkaar gespeeld. Na de lunch ging mijn neefje zijn nieuwe skelter uitproberen en mochten de kinderen ook nog een rondje rijden. Deze skelter heeft mijn zwager helemaal zelf in elkaar gezet!

Daarna was het tijd om naar huis te gaan. Mijn ouders zetten ons dicht bij de supermarkt af, want ik was nog een boodschap vergeten te bestellen. Die gingen we samen nog even halen. Daarna liepen we naar huis en aten we wat lekkers en speelden een spelletje. ’s Avonds ging ik aan de slag met het afmaken van een blog en een blogopdracht die nog gedaan moest worden. Heel leuk allemaal!

Zondag

De kinderen waren erg moe van de afgelopen week en de leuke verjaardag gisteren, dus we deden het rustig aan vandaag. We ontbeten met een filmpje en daarna wilde Julia graag een rondje rolschaatsen. Het was nog heerlijk rustig op straat dus we hebben een groot rondje gelopen. We hadden gisteren met de boodschappen nog wat lekkers gehaald dus dat aten we toen we weer thuis kwamen lekker op. De kinderen gingen daarna zoet spelen, ik ruimde wat op in huis en haalde de vaatwasser leeg. Na de lunch vroeg Julia aan me of we weer een rondje konden lopen want ze wilde graag vogels spotten met haar verrekijker. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen en het was super lekker weer dus we gingen weer aan de wandel. We zag niet veel vogels maar wel wat vlinders dus de missie was aardig geslaagd. Toen we thuis kwamen kon ik precies nog de race van Max Verstappen zien en kregen de kinderen wat chips en een filmpje. Zo werd het een fijne relaxte zondag!

Maandag

Afgelopen nacht waren allebei de kinderen onrustig en kwam Guido zelf om half 5 er uit. Dan maar bij mij slapen want ik vond het nog wel erg vroeg en hij was ook gewoon nog moe. Om 7 uur ging de wekker en moest ik ze allebei wakker maken. Rustig aan ontbijten en weer naar school. ’s Middags haalde ik ze weer op en konden we nog snel wat drinken voordat de 1e zwemles na de vakantie weer begon voor Guido. Het zwembad waar hij normaal gesproken zwemt, is voorlopig dicht wegens werkzaamheden, dus we moeten nu naar een andere. We stapten in de auto en gingen op weg. Gelukkig was het niet al te ver rijden en waren we mooi op tijd. Guido kleedde zich om en Julia en ik gingen samen kleuren in de kantine. Hij vond het weer erg leuk dus dat is mooi! Toen we thuis kwamen was Bas nog niet thuis dus ik begon vast aan het eten. Maar niet veel later was hij er weer en waren we allemaal weer blij dat hij er was.

Dinsdag

Vandaag is het een kantoordag voor mij en breng ik de kinderen naar school. Bas haalt ze aan het einde van de dag van de bso, waar ze een leuke middag hebben gehad. ’s Avonds was het weer mijn blog avond en heb ik weer een leuk blog afgemaakt over Alka producten. Wil je deze nog nalezen, dan kan dat hier.

Woensdag

Vandaag heb ik de ochtend weer voor mezelf. Er moet veel in huis gebeuren waaronder het afhalen van de bedden en het schoonmaken van de kinderkamers en het soppen van de badkamer. Ik stuif door het huis en krijg het meeste van mijn lijstje af. Ook haal ik een pakketje bij de buren op die ik heb gemist, met wat fijne producten die ik mag reviewen, dus die wil ik ook nog ‘even’ fotograferen. Maar het is gelukt, aan het einde van de ochtend ben ik best tevreden met de status van mijn to do lijstje. Ik haal de kinderen weer op en we eten samen een broodje. Julia wilde heel graag een rondje op haar rolschaatsen dus dat gingen we als eerst doen. Het was heerlijk weer buiten dus we maakten er een groter rondje van dan we van plan waren. Eenmaal weer thuis wilden de kinderen graag een spelletje doen. Prima. Daarna wilden ze graag op hun kamer spelen en begon ik met het voorbereiden van het eten en was de dag zowat alweer voorbij.

Alka badzout reviewen

Donderdag

’s Ochtends wilden de kinderen niet uit hun bed. Maar het is de laatste lange schooldag van de week vandaag dus ze moeten even doorzetten. Na school kwam mijn moeder ze ophalen. Ze mochten even op de tablet en gingen daarna lekker naar de speeltuin. Bas haalde uit zijn werk weer de boodschappen op en daarna de kinderen. Na het eten brachten we de kinderen vroeg naar bed, ze waren heel moe. En dat kwam goed uit want wij gingen op tijd weg, we hadden namelijk een bruiloft. Het was heel romantisch en heel gezellig. We hebben ons prima vermaakt en het bruidspaar uiteraard ook!

Vrijdag

Vanmorgen was even lastig 😉 We lagen erg laat in bed en gingen er weer op tijd uit want Bas had afgesproken de buurman even te helpen en ik moest de kinderen naar school brengen en daarna zelf naar mijn werk. Dat wordt vanavond weer op tijd naar bed! Voor mij dan tenminste 😉

Hoe was jouw week, en heb je al wat leuks gepland voor dit weekend?

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter