Weekoverzicht: een chaotische week..

door Linda

Deze week mocht ik weer een aantal leuke blogs schrijven, ook ging ik met Julia winkelen en gingen we met z’n allen zwemmen. Bas kreeg geen goed nieuws, waardoor het verder wat chaotisch werd. Maar we probeerden er verder wat van te maken. Of dat een beetje gelukt is lees je in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

’s Ochtends ging ik met Julia naar de winkels. Ik wilde even een paastak halen en ondertussen ook nog even voor nieuwe schoenen kijken voor Julia. Alleen stond er bij de bloemenwinkel een enorme rij. Eerst naar de schoenenwinkel dus. Daar kwamen we verschillende mooie, maar over de top roze en regenboogkleurige schoenen tegen. Dat ging hem niet worden, het moet wel een beetje draagbaar zijn. Op naar de volgende winkel. Daar slaagden we voor een paar mooie gympen. Bas was met Guido en onze buurjongen ondertussen naar de bouwmarkt. ’s Middags speelden de kinderen nog gezellig met elkaar, ging Bas verder met het ingraven van de regenpijp en ik schreef mijn blog over de nieuwe Cubes ketting van KAYA. Mocht je deze nog niet gelezen hebben, dan kun je dat natuurlijk alsnog even doen. Het is dé sieradentrend van deze zomer!

Zondag

We hadden al het idee om vandaag naar een zwembad te gaan. Wel goed voor Julia om haar zwemvaardigheid te blijven onderhouden. Maar we hadden niet zo’n zin om naar het zwembad in ons dorp te gaan, die hebben we wel gezien, dus we zochten een andere zwembad op. De kinderen vonden het prachtig om eens naar een ander zwembad te gaan. Na het zwemmen gingen we moe naar huis.

Maandag en dinsdag

Ik werkte vandaag weer een halve dag zodat ik Julia uit school kon halen. Guido ging naar de gastouder, maar kwam ik ook op het schoolplein tegen toen ik Julia op kwam halen. Ze kwamen een ander kindje ophalen die ook mee naar de gastouder ging. Wel vreemd hoor, om het ene kind wel mee naar huis te nemen en het andere achter te laten (bij de gastouder). Julia had een dubbele speelafspraak gemaakt. Maar ik vond het zielig om het ene kind wel mee te nemen en het andere niet, dus had ik ’s middags 3 kinderen in huis. Gelukkig vonden ze het allemaal wel erg gezellig en hebben we een spelletje gedaan en lekker gekleurd. Dinsdag was een werkdag voor ons dus ik bracht Julia naar school en Bas bracht Guido weg. Op de fiets wel te verstaan, want we worden (net als heel Nederland) nu niet echt heel blij van de huidige benzineprijzen. In de loop van de ochtend kreeg Bas slecht nieuws. Een vriend van hem was gisteravond overleden die hij voornamelijk van de basketbal kende, maar daarnaast ook hielp met zijn band. Op de dinsdagavond gaat hij altijd basketballen en nu was het een avond om stil te staan bij het leven van hun vriend..

Woensdag

We hadden een redelijk relaxte planning voor vandaag. Eerst met Guido naar zwemles en toen Julia ophalen van school. Na school zou er een kleedjesmarkt zijn. Hier zouden kinderen spullen zoals armbandjes in de kleuren geel en blauw verkopen en de opbrengst zou naar Oekraïne gaan. Natuurlijk gingen wij ook even een rondje over de markt. Guido vond een knikkerbaan die hij graag wilde hebben en Julia wilde graag haar nagels laten lakken door ons buurmeisje die klaar zat met verschillende kleuren nagellak. Julia vond het wel een beetje spannend zei ze dus ik besloot eerst te gaan en zij na mij. Na de kleedjesmarkt gingen we naar huis om een broodje te eten. Ondertussen keek ik of de speeltuin open was. Guido was al met zijn knikkerbaan bezig en helemaal blij.

Maar hij wilde ook wel graag naar de speeltuin. De kinderen pakten hun loopfiets en we gingen op weg. Zo zonnig als het vanmorgen was, zo bewolkt was het nu.. maar dat mocht de pret voor de kinderen niet drukken natuurlijk. Er waren nog meer bekende kinderen dus ze hadden het erg naar hun zin.

Bij de speeltuin

Donderdag

Guido was vandaag als eerste wakker en wilde alvast naar beneden. Toen ik even later beneden kwam, zag ik dat hij met zijn knikkerbaan zat te spelen 🙂 dat was dus echt een goede koop! Ook moest ik de knikkerbaan, nadat hij zijn brood had gegeten, inpakken zodat hij hem mee kon nemen naar oma. Daar heeft hij er ook nog heel zoet mee gespeeld.

’s Middags werd ik gebeld door het zwembad dat Guido over 2 weken mag beginnen met de zwemlessen voor zijn A diploma. Hij was ook helemaal trots toen ik het hem vertelde toen we allemaal weer thuis waren! Zo mooi om te zien. Hij kijkt er echt naar uit om naar school te gaan en echt te gaan leren zwemmen. Ik zie hem groeien!

Vrijdag

De kinderen hadden lekker geslapen en wij gelukkig ook. Guido had zin om weer naar de gastouder te gaan en Julia bracht ik naar school. Bas haalde ze allebei ’s middags weer op en ging na het eten met ze naar het strand. Heerlijk om even uit te waaien!

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter