Weekoverzicht: dit zat er aan te komen..

door Linda

Afgelopen weekend begon gezellig. We vierden de verjaardag van mijn neefje en vader. Het was fijn om weer eens samen te zijn en voor de kinderen om weer eens samen te spelen. Maar daarna veranderde alles..

Zaterdag

We hadden een redelijk rustig dagje vandaag. Bas sliep uit en ik was met de kinderen lekker rustig aan het opstarten. Na de lunch was het tijd voor Julia om naar zwemles te gaan. Het ging weer heel goed. Ook als ik het volgsysteem mag geloven gaat het goed, dus ben benieuwd wanneer ze met kleren aan mag oefenen. Tijdens zwemles ging ik nog even een boodschap halen in dorp. ’s Avonds zaten we weer klaar voor Wie is de mol?. Gelukkig zitten mijn verdachten nog in het spel. Vorige week raakte ik een flink aantal punten kwijt toen een van mijn verdachten uit het spel moest.

Zondag

Zondagochtend waren we er op tijd uit. Lekker ontbeten en toen de auto in. Op naar Delft om de verjaardag van mijn vader te vieren en die van mijn neefje. Wat was het leuk om elkaar weer eens te zien! Ook de kinderen vonden het super leuk om weer eens met hun neefjes en nichtjes te kunnen spelen.

Maandag

We besloten maandag allemaal thuis te blijven. De kinderen hadden erg slecht geslapen en waren aan het hoesten. Bas had dezelfde rare hoest en besloot een afspraak te maken voor een coronatest. Morgen is hij aan de beurt, het was zo druk dat hij niet vandaag kon. Ik ging thuis aan de slag met werk en dat ging eigenlijk prima. Ik had als enige eigenlijk nergens last van. We gaan het zien de komende dagen.

Dinsdag

Bas had ’s ochtends vroeg al een afspraak voor zijn test. Guido had verhoging en lag alleen de hele dag op de bank. Julia voelde zich nog wel aardig, ze had alleen dat hoestje. Ik ging vandaag weer thuis aan de slag. ’s Avonds kreeg Bas al de uitslag van de test. Positief..

Woensdag

Guido had nog steeds verhoging maar had wel al wat beter geslapen. Gelukkig! Vandaag was ik vrij, dat was wel even fijn. De kinderen wonen nu in deze lekker onesies die ik van mijn zus heb gehad šŸ™‚

Donderdag

Ik voelde me beroerd vandaag. Zo beroerd dat ik me ziek meldde. Ik ging op de bank samen met de kinderen en deed het rustig aan. Guido had geen koorts meer, Julia wel en Bas ook. ’s Avonds lagen we er allemaal vroeg in. Hopelijk morgen een betere dag..

Vrijdag

Ik had een hele slechte nacht met koorts dus Bas ging er met de kinderen als eerste uit. Ik bleef nog even liggen. Maar toen ik op mijn mobiel keek, schrok ik me rot! Ik moest over 10 minuten al testen! Snel mijn kleren aangetrokken en op de fiets gestapt. Gelukkig kon ik zo doorlopen en me melden bij het loket. De man die de test afnam was heel relaxed en mede daardoor viel het me alles mee. Thuis gekomen deed ik nog een zelftest en ik denk dat ik daarmee ook wel de uitslag van de officiƫle test weet..

Zelftest gedaan

Wij zitten dus voorlopig nog thuis. Heb jij leuke tips om de kinderen te vermaken? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter