Weekoverzicht: De keuken is af!

door Linda

Deze week werd de keuken afgemaakt! Yes! Maar ook kwam ik er achter dat er al iets mis was met de uitbouw.. hoe het precies verder ging lees je in een nieuw weekoverzicht! Lees je mee?

Zaterdag

Vandaag was ik jarig! Mijn familie en schoonfamilie kwamen langs en Julia en Guido speelden met hun neefjes en nichtjes. Het was een leuke en gezellige dag met mooie cadeaus.

Zondag

We deden het rustig aan vandaag, ik had wat huishoudelijke klusjes die gedaan moesten worden. De kinderen waren moe van de afgelopen week en van mijn verjaardag, dus die speelden lekker in huis. We haalden ’s ochtends wel nog even een frisse neus door een wandeling door de wijk te maken. Guido wilde weer op zijn eigen fiets met zijwielen dus die mocht hij mee, Julia wilde op haar loopfiets. ’s Middags bakte ik nog een paar appelflappen voor Bas. Hij baalde dat ik alle appelflappen vrijdag mee naar mijn werk had genomen. Ik nam er ook gelijk wat mooie foto’s van en werkte later het recept uit. Inmiddels kun je het online terug lezen en zelf ook deze lekkere appelflappen van bladerdeeg maken.

Maandag

Toen ik maandagochtend naar mijn werk wilde gaan, zag ik een barst in onze achterdeur. Balen zeg! Maar de aannemer komt er binnenkort naar kijken en waarschijnlijk is het glas zo te vervangen. Guido was ondertussen bij de gastouder druk bezig met het knutselen van zijn egel. Julia had een lange dag op school en ging daarna naar de BSO.

Dinsdag

Ik werkte niet de hele dag en haalde na mijn werk Julia op van school. Ze wilde graag een spelletje samen doen dus we deden gezellig samen een potje Memory. Heerlijk, deze momenten samen!

Woensdag

Guido en Julia hadden allebei erg slecht geslapen vannacht dus het werd een lange dag. Guido had het weer naar zijn zin bij zwemles en ondertussen was de man van de keuken er weer om de laatste dingen af te maken. Toen we terug kwamen van zwemles was hij alweer weg en waren de laatste dingen gedaan.

Het deurbeslag zit nu op de deuren

Tussen de middag haalden we Julia uit school, maar ze wilde graag bij een klasgenootje spelen. Dus we gingen even naar huis om te eten en brachten haar daarna naar haar klasgenootje. Ondertussen gingen Guido en ik gezellig een rondje lopen en hij op zijn fiets.

Donderdag

Guido ging bij mijn moeder spelen. Hij speelde een schaakspel met opa op de tablet en ging daarna met mijn moeder naar het dorp.

Lekker een oliebol eten!

Vrijdag

Vandaag gaan we wat leuks doen! Volgende week zie je wat we hebben gedaan.

Wat ga jij doen dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog! Vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter