Weekoverzicht: de kasten zijn af! Of toch niet?

door Linda

Deze week kwam de timmerman langs om de kast in de gang en in de woonkamer af te maken. Maar dat ging toch niet helemaal goed.. Verder was Bas weer aan het klussen in de tuin met de vlonder en de border en had ik een bedrijfsuitje. Lees er alles over in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Het lange Pinksterweekend is aangebroken! De kinderen sliepen redelijk uit voor hun doen en Bas ging er daarna als eerste uit. Samen met de buurman ging hij verder met het maken van de vlonder. Er moesten meer dan 100 palen geslagen worden en de dwarsbalken gezet. Nog een hele klus dus! Gelukkig kunnen ze het samen doen en zijn ze allebei handig genoeg om het zelf te doen. Ondertussen ging ik in huis aan de slag om daarna met Guido naar zwemles te gaan. Hij had nog een zwemles tegoed en maandag zijn er vanwege 2e Pinksterdag geen zwemlessen dus vandaag konden we ‘Extra’. Het was zijn eerste echte les in het groene badje. Dat vond hij nog wat spannend en even wennen, wat natuurlijk begrijpelijk is. Na zwemles gingen we gauw naar huis en eten. Om half 2 moest ik namelijk alweer samen met Julia bij de kapper zijn. Bij Julia ging er een mooi stukje vanaf, niet teveel want ze wil graag heel lang haar. Bij mij ging er ook een stukje vanaf en ik heb curtains laten knippen. Ben benieuwd of ik het wat vind..

Zondag

Het is eerste Pinksterdag vandaag. Het zou wat minder goed weer worden vandaag, maar ’s ochtends was het nog aardig droog. Bas ging toen weer verder met de vlonder en ik ging verder met het plaatsen van de planken in de nieuwe kast op mijn werkkamer. Ook wilde ik de lades plaatsen, maar toen ik een van de lades in elkaar had, snapte ik het even niet meer hoe ik het in de kast moest plaatsen. Bas kwam er uiteindelijk niet meer aan toe om me hierbij te helpen. Morgen weer een dag.

Maandag

Het is tweede Pinksterdag, met ook vandaag druilerig weer. De ochtend begint droog dus Bas gaat samen met de buurman weer klussen in de tuin. Ik ga samen met de kinderen de woonkamer opruimen. Het is gezellig dat iedereen thuis is, maar met klussen erbij is de woonkamer weer een zooitje en een zandbak geworden. Maar met z’n allen maken we het weer netjes. ’s Middags begint het weer te regenen dus de mannen stoppen met het klussen buiten. Eindresultaat van dit weekend:

Dinsdag

Ik bracht de kinderen naar school en ging daarna zelf naar mijn werk. Het was beter weer dan gisteren al hadden we daar vandaag niet zoveel meer aan šŸ˜‰ Bas had een dag vrij genomen omdat de timmerman langs zou komen om de kasten af te maken, maar deze kwam uiteindelijk niet. Dus ging hij in de tuin aan de slag met de border. De eerste 2 lagen had hij aan het einde van de dag af. Na het werk haalde ik de kinderen op van de bso. Ze hadden lekker buiten gespeeld.

Woensdag

Omdat ik de afgelopen dagen al veel in huis had gedaan, was mijn to do lijstje voor vandaag wat korter. Ook wel eens lekker. Ik begon met de was, waar gelukkig niet zo heel veel meer van was en ging daarna aan de slag met een nieuw blog. Aan het eind van de ochtend was het alweer tijd om de kinderen uit school te halen, maar toen begon het ook net te regenen. Balen! Julia wilde met een vriendje spelen dus alleen Guido nam ik mee terug naar huis. Samen hebben we lekker spelletjes gedaan en wat lekkers gegeten. Bas was met de auto naar zijn werk gegaan vandaag en zou op de terugweg Julia weer ophalen. Mooi geregeld zo!

Donderdag

Vandaag zou de timmerman weer komen, gelukkig kon ik nog regelen dat ik thuis kon werken. Gelukkig kwam hij en ging hij de kasten afmaken. Al waren nog steeds de lades niet geleverd en konden dus ook nog niet geplaatst worden. Jammer, nu kunnen we nog steeds niet alles inruimen. Maar goed, het meeste is nu afgemaakt.

Vrijdag

De laatste dag van de week! De kinderen hebben een ochtend school en Bas en ik gaan werken. Na het werk heb ik een bedrijfsuitje! Dus als je dit leest zit ik waarschijnlijk lekker te eten of ben ik aan het bowlen. Het is het eerste uitje sinds corona dus we hebben er allemaal heel veel zin in!

Wat ga jij dit weekend doen? Laat het me vooral weten in een reactie onder dit blog, vind ik leuk!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter