Weekoverzicht: de beuk erin!

door Linda

De sloop van de schuur ging deze week door, en wel de fundering. Deze moest er nog helemaal uit, voordat de heipalen er straks in geslagen kunnen worden. Met de kinderen ging ik aan de slag om paasknutsels te maken. Die van Julia moesten op haar kamer een plekje krijgen, helemaal trots was ze erop. Ook hadden we deze week een 10-minutengesprek met de juffen van Julia haar school. Daarin bespraken we haar eerste rapport en hoe het verder met haar gaat. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zaterdag

Bas ging deze morgen nog verder met het verwijderen van de fundering van de schuur. Volgende week worden de heipalen al geslagen! Er is nog wel wat werk te doen. De balken die in de fundering zitten moeten nog verwijderd worden en dan moet het gat gedicht worden zodat de machine die de heipalen slaat, erop kan staan. Ik ging ondertussen met de kinderen een rondje met de loopfiets en we kleurden kleurplaten en maakten puzzels.

Zondag

Vanmorgen pakte ik de knutselspullen erbij om met de kinderen wat paasknutsels te gaan maken. We maakten deze leuke paaskip:

Dit weekend komt er een leuk blog online met nog meer paasknutsels! ’s Middags hebben we met z’n allen een rondje door het dorp gelopen. Bas deed vandaag even niets aan de fundering, een rustdag.

Maandag en dinsdag

Julia ging vandaag weer naar school en Guido naar de gastouder. Ik kwam ’s middags weer naar huis om Julia uit school te halen. Zij wilde graag even spelen bij een vriendje, toevallig woont hij bij ons in de straat, dus ik kon nog even rustig thuis doorwerken. Dinsdag was Julia erg moe en had ze niet zoveel zin om naar school te gaan dus toen ik haar ’s middags uit school haalde heb ik haar naast me aan tafel gezet met een filmpje. Even rustig aan.

Woensdag

Samen met Guido bracht ik Julia naar school. Guido had niet lekker geslapen en was erg moe vandaag. We speelden het vis spel, maakten een puzzel en keken een filmpje. Ondertussen werkte ik aan een lekker brood:

Mocht je deze ook willen maken, dan vind je het recept in het blog over paasbrood. ’s Middags had Bas weer met de buurman afgesproken om aan de tuin/fundering te gaan werken dus zij waren in de tuin bezig. Omdat Guido zo moe was en Julia ook trouwens, zijn we langs de speeltuintjes gegaan bij ons in de buurt en zijn we niet uitgebreid op stap gegaan.

’s Avonds kwam er een leuk blog online over het Winkeltjevanlies. Heb je hem nog niet gelezen, dan moet je dat echt nog even doen!

Donderdag

Julia ging naar school en Guido naar de gastouder. Ik ging naar kantoor en Bas ook naar zijn werk. ’s Avonds hadden we een 10-minutengesprek met de juffen van Julia. Net als de vorige keer was het een online gesprek. Julia had vorige week haar eerste rapport gehad en dat gingen we bespreken. Ze had een paar punten die nog in ontwikkeling zijn, maar het gaat goed met haar op school. Ze is een lief en sociaal kind vinden de juffen. Leuk en goed om te horen!

Vrijdag

Vandaag gingen we allemaal weer op pad. Julia een ochtend naar school en Guido een ochtend naar de gastouder. Bas zou ze ’s middags weer ophalen. Ze hebben nog lekker gewandeld in het bos.

Hoe was jouw week? Nog leuke plannen dit weekend? Julia en ik hebben morgen eindelijk een afspraak bij de kapper! Daar keek ik toch wel naar uit. Ben jij al geweest? Uit mijn poll op instagram bleek dat de meeste mensen wel al geweest zijn of een afspraak hebben staan.

Fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter