Weekendplog: genieten van de natuur en weer een nieuw recept!

door Linda

Het afgelopen weekend hebben we heel wat dingen gedaan. Uiteraard ging Julia naar zwemles, maar gingen we ook (verlaat) naar een verjaardag en maakten we een heerlijke wandeling in het bos. In deze plog zie je de foto’s die ik gemaakt heb. Kijk je mee?

Zaterdag

’s Ochtends gingen we naar Bas zijn zus en haar gezin om de verjaardag van ons neefje te vieren. Op de terugweg haalden we lekkere kibbeling (ja, alweer) Daarna begon ik met het opruimen van het huis, de was en het klaarzetten van de ingrediënten voor mijn arretjescake. Daar had ik zin in! Toen Bas samen met Guido en Julia naar zwemles ging, dook ik de keuken in.

Arretjescake

Hij was heerlijk! Het recept komt deze week online. Heb je ook zin om deze arretjescake te maken? Tag me dan bij de foto, vind ik leuk!

’s Avonds hebben we weer genoten van Wie is de Mol? Helaas zijn allebei onze mollen uit het spel en zijn we in onze poules dus al onze punten kwijt. Maar dat mag de pret niet drukken, volgende week kijken we gewoon weer! Zo benieuwd wie dit jubileumseizoen de mol is! Wie denk jij dat het is?

Zondag

Zondag hebben we heerlijk gewandeld in het bos. Het is nu zo mooi met die veranderende kleuren in de herfst! Ik maakte een aantal mooie foto’s.

Het hele gezin
Met z’n allen aan de wandel
Bessen
Mooie bessen gevonden
En ook mooie paddenstoelen

Ik had Julia nog beloofd dat we dit weekend zouden gaan kleien dus dat hebben we ook gedaan. Ze maakte een aantal mooie dino’s, alleen én samen met Bas. En Guido was ook lekker bezig, maar dan vooral met de imitatie van dino’s.. Hoe hij er ook bij staat! Hahaha!

Guido in zijn mummiepak

’s Middags ging Bas aan de slag met het maken van het deeg voor verse pasta! En het was heerlijk! Tenminste, dat vonden Bas en ik. De kinderen waren er jammergenoeg niet zo gek van. Volgende keer beter!

Hoe was jouw weekend? Leuke dingen gedaan? Laat het me vooral weten hieronder in een reactie! Aanstaande vrijdag komt er weer een weekplog online.

Liefs,
Linda

PS. Volg me ook op Facebook en Instagram, daar kun je meer foto’s vinden én je bent als eerste op de hoogte wanneer er een nieuw blog online staat.

Verder lezen?

Laat een reactie achter