Sint eruit, kerstboom erin!

door Linda

Gisteren hadden we de laatste pakjes middag. Nu is de sint toch echt het land uit, terug naar Spanje! Tijd voor lichtjes, warmte, nog meer warme chocomel, kerstkransjes en natuurlijk die mooie kerstboom.

Kerstboom uitgezocht
Geslaagd!

We gingen vanmiddag op jacht naar de perfecte kerstboom, het regende toch, en voorgaande jaren hadden we de boom eigenlijk al binnen voordat de Sint zijn verjaardag vierde. Maar goed, het was er nog niet van gekomen. Gelukkig komen Bas en ik hier altijd wel uit samen. Zo gênant om in een winkel ruzie te gaan maken om de perfecte boom. Mijn kerst gaat er vooral om dat we mooie lichtjes in huis hebben, gezelligheid. Of we nu een kneusje op tafel hebben staan (onze kerstboom staat eigenlijk altijd op tafel) of een top boom. Het maakt mij niet zoveel uit. Als het gevoel maar goed is.

Met de kinderen in het karretje die het ook allemaal prachtig vonden, hebben we onze boom voor dit jaar gevonden. Thuis nog ‘even’ optuigen (daar doen we meestal wel even over..zijn we daar de enigen in eigenlijk?). De status nu? Hij staat op zijn plek, met zijn stammetje in een mooie mand en met lichtjes erin. De komende dagen gaan we er samen met de kinderen een feestje van maken om hem af te maken.

Kerstboom
Huidige status van onze kerstboom

Hebben jullie de kerstboom ook sinds dit weekend staan? Of zijn jullie er vorige week al aan begonnen? Ik ben benieuwd! En hoe ziet ie eruit? Super hip met van die bijzondere ballen of juist traditioneel?

Kerstbal
Deze hippe kerstbal vind ik nog wel geinig, is van de Action
Kerstbal
En dit is een foto-kerstbal. Leuk als klein cadeautje voor oma bijvoorbeeld met een foto van je kind of huisdier bijvoorbeeld erin

Geniet van deze bijzondere tijd met al jullie geliefden en alle bijzondere mensen in jullie leven!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter