Shoplog: rondje Action

door Linda

Vandaag ging ik een rondje door de Action en, zoals dat gaat bij de Action, kwam ik thuis met 2 volle tassen. Ik heb een aantal hele leuke dingen voor de kinderen gekocht en ik kwam alvast wat tegen voor Guido zijn traktatie. Kijk je mee?Dit leuke kleurboek kwam ik tegen en kon het niet laten liggen. Allebei de kinderen zijn gek op dieren dus ze kunnen dit kleurboek samen delen.

Prijs: € 0,59

Het inpakpapier was op dus dit leuke papier nam ik mee. Een paar rollen voor kinderverjaardagen en een paar voor andere verjaardagen.

Kinderinpakpapier prijs: € 0,49
Andere inpakpapier prijs: € 0,69

Welk meisje is niet gek van eenhoorns? Ik liep tegen deze aan en nam hem mee. Het is een tochtstopper, maar Julia vind hem helemaal geweldig en nu ligt hij gewoon op haar kamer als knuffel.

Prijs: € 4,59

Kaarten
KaartenKaarten kun je niet genoeg hebben. Met deze pakjes heb ik weer een voorraadje aangelegd. Altijd handig om in huis te hebben!

Prijs per pakje: € 0,94

Dierenwereldposter

Deze super leuke poster / canvas moest ik hebben! De kinderen houden van dieren en Julia vraagt telkens, als bij het journaal het weer wordt gepresenteerd, waar we wonen. Deze ziet er ook gewoon heel erg leuk uit!

Prijs: € 4,99

Guido is gek van deze drinkbeker. Erg handig voor onderweg. We hadden er al 1, maar toch handig om er nog 1 in huis te hebben.

Prijs: € 1,99

Ik wil de wenskaarten die we voor Guido zijn geboorte hebben gekregen nog inplakken. Dit mooie boek kwam ik ook tegen en ging direct in mijn winkelmandje.

Prijs fotoboek: € 2,99
Prijs fotoplakkers: € 0,35

Leuke (nep) vetplant voor in het keukenraam. Met een leuk potje erbij. Geen omkijken naar en toch wat groen in mijn keuken. Ik ben blij!

Prijs: € 2,49

De sloffen van Julia zijn te klein geworden. Dus deze stonden op mijn lijstje om te shoppen. Hoe leuk zijn deze?

Prijs: € 4,99

Deze leuke vuleieren kwam ik toevallig tegen. Guido is rond de Pasen jarig dus dit wordt een onderdeel van zijn traktatie. Leuk he?!

Prijs: € 0,89 per pak van 4 (!)

Ik kan niet wachten tot het voorjaar! Deze keramieke solar lantaarn zal mooi staan op onze tuintafel. Nu al zin in die warmere avonden!

Prijs: € 2,86

Ik hoop dat je dit een leuke shoplog vond! Ik heb het in ieder geval naar mijn zin gehad en gelukkig ook de 2 overvolle tassen mee naar huis gekregen. Heb je nog een leuke (budget) tip voor me? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter