Plog: een bomvolle Mama-dag

door Linda

Vandaag een plog vol foto’s van mijn mama-dag van deze week. We hebben lekker veel gedaan. Naar het bos, spelen in de speeltuin en we zijn naar de kinderboerderij geweest. Ik heb weer leuke foto’s kunnen maken én ik heb precies dezelfde foto’s gemaakt als een jaar geleden. Mooi om te vergelijken en te zien hoe onze kinderen zijn gegroeid. Kijk je mee?

Julia is gek van wandelen in het bos, vogels en insecten zoeken en stenen en takken verzamelen. Guido loopt vooral achter Julia aan en vind het allemaal prachtig. Als zij een stok of een steen heeft gevonden, gaat hij er ook naar op zoek. Die takken en stenen moeten dan het liefst ook mee naar huis. Gelukkig hoefden ze dit keer niet mee en zochten ze steeds nieuwe exemplaren.

We hebben een heerlijk rondje gelopen en weer veel gezien. Op de terugweg liepen we ook langs de kinderboerderij. Daar hebben ze lekker in de speeltuin gespeeld en hebben we een rondje om de weide heen gelopen. Guido leert steeds meer dierennamen en gaat sowieso qua praten hard vooruit.

Nadat we de kinderboerderij hadden gezien zijn we weer terug gelopen door het bos naar mijn fiets. Ik heb een heerlijke elektrische fiets waar ze (nu nog) allebei in de fietsstoeltjes kunnen. Hiermee hebben we al veel mooie tochtjes gemaakt en dus ook vandaag heerlijk naar het bos. Ik merkte dat Guido erg moe was geworden (mag ook wel, de nachten waren weer een drama afgelopen week), dus kon hij mooi even gaan slapen toen we thuis kwamen.
Helaas ging hij niet slapen en zijn we na het eten weer op pad gegaan hier in de wijk. Even bij de eendjes kijken en daarna nog een paar speeltuintjes langs.

Ik maakte nog een aantal dezelfde foto’s als precies een jaar geleden. Mooi om te vergelijken hoe ze zijn gegroeid en veranderd!

Guido 2019
2019
Guido 2020
2020
Julia 2019
2019
Julia 2020
2020

En deze in de tuin, precies een jaar geleden:

Julia 2019
2019
Julia 2020
2020
Guido 2019
2019
Guido 2020
2020

Zo, dat was een volle plog, vond je niet? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week? Ik ben benieuwd! Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter