Plog: bijna Pasen!

door Linda

Het is bijna Pasen! Voor de meesten is het lange weekend nu begonnen. Heerlijk! Even bijkomen van de week, eieren schilderen met de kinderen en hopelijk nog genieten van het weer. Op 2e Paasdag is Guido jarig, wel heel jammer dat we dat niet uitgebreid kunnen vieren..

Aardbeien verplanten
Julia helpt de aarbeienplantjes verplanten

Hoe was jullie week? Een beetje van hetzelfde als de weken ervoor? Hier leek het net even anders, ondanks dat we ons gewoon aan de voorschriften hebben gehouden en er gewoon gewerkt en op de kinderen gelet moest worden. Ik denk dat het door het zonnetje kwam, daar hebben we veel van genoten de afgelopen week!


Natuurlijk zijn we wel weer voor de 86e keer op Berenjacht geweest (Julia blijft het geweldig vinden en Guido schreeuwt voor elk huis met beer voor het raam keihard: Beeeeeer!).

Berenjacht

En we hebben nog leuke kuikens gemaakt voor Pasen. Zonder lijm overigens, hadden we niet nodig. Ideaal! En Julia vond het weer geweldig en wilde er de volgende dag nog een maken. Gelukkig zitten er 4 in het pakketje.

Kuikens knutselen

We hebben een kaarsje aangestoken voor de mensen die nu vechten tegen het Corona virus, de overledenen en de hulpverleners die voor de zieken klaar staan. Heel mooi om dit even te kunnen doen en in onze straat ook zoveel lichtjes te zien. Mooi symbolisch gebaar.

Kaarsje

En we hebben dus heerlijk in de tuin gespeeld. Afgelopen woensdag was het lekker warm dus heb ik de speel/water/zand boot gevuld met water. Geweldig vonden ze het! Ondertussen kon ik zelf ook mooi even rustig genieten van het zonnetje.

Zondag staat op de planning om toch even een taartje te maken voor Guido zijn verjaardag. We kunnen het dan niet met familie vieren, maar maken er zelf maar even een gezellig dagje van. En met ballonnen komt dat altijd wel goed!

Ik wens jullie hele fijne, gezellige en zonnige Paasdagen toe! Geniet ervan!

Liefs,
Linda

P.S. Wil je zelf ook nog aan de slag met een paar last minute Paasknutsels, in mijn vorige blog vind je nog meer ideeën!

Verder lezen?

Laat een reactie achter