Plog: 1e kerstdag

door Linda

Kerst bestond voor ons dit jaar uit 3 gezellige kerstdagen. Ik heb hieronder een plog (photoblog) gemaakt met foto’s van onze 1e kerstdag. Kijk je mee?

We hadden geen afspraken staan en dus begonnen we de dag lekker rustig. Na een ontbijtje besloten we vroeg naar het strand te gaan. Julia vind dat geweldig en nu ook weer. Guido moest even wennen. Het waaide ook hard, wat hij niet zo fijn vond. Maar uiteindelijk vond hij de golven ook super.

Uiteraard waren we niet de enigen op het strand, maar het viel me eigenlijk alles mee. Er waren ook paragliders, heel stoer en mooi om te zien.

Guido was het op de terugweg een beetje zat en mocht daarom bij Bas op zijn nek. Julia wilde dat ook en had de grootste lol toen Guido bij haar op de nek mocht.

Thuisgekomen was het tijd voor een lekkere lunch en een slaapje. ’s Middags hebben we thuis lekker gespeeld en een rondje door de wijk heen gelopen.

Aan het eind van de middag begonnen we met het klaar maken van de gourmet. Voor Julia en Guido had ik al aardappeltjes uit de oven gemaakt zodat ze niet te lang hoefden te wachten tot de vleesjes klaar waren.

Julia en ik hadden het ook gezellig.

Wat hebben jullie gedaan deze kerst? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter