Mario + Rabbids Sparks of Hope komt er aan!

door Linda

Zoals je misschien wel weet, houden wij wel van het spelen van een (computer)spelletje. We hebben best wat spelcomputers in huis gehad: van een Wii tot de Playstation 5. Nu komt Nintendo met een nieuw spel: Mario + Rabbids Sparks of Hope. Mario ken je vast wel en de Rabbids misschien ook wel. Het spel is vanaf 20 oktober 2022 alleen verkrijgbaar voor Nintendo Switch, maar nu al te reserveren. Ik vertel je er in dit blog alles over. Lees je mee?

Waar gaat Mario + Rabbids Sparks of Hope over?

Vastbesloten om alle energie in het universum te consumeren, jagen Cursa en de kwaadaardige volgelingen op de Sparks, griezelige wezens gevormd door de fusie van Lumas & Rabbids, om iedereen te vernietigen die in hun weg staat. Je moet in dit spel de Sparks opsporen en redden om ze mee te laten doen aan het avontuur. Hierdoor ontstaan er nieuwe tactische mogelijkheden die je helpen de overhand te krijgen in gevechten. Naast het levelen en aanpassen van je helden, heb je ook de mogelijkheid om ze te koppelen aan Sparks om extra vaardigheden vrij te spelen. Sparks hebben allemaal een eigen kracht en persoonlijkheid, variërend van energieschilden tot krachtige elementaire aanvallen. 

Vanaf welke leeftijd is het spel Mario + Rabbids Sparks of Hope?

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar als ik de trailer zo bekijk, zou ik het zelf ook heel leuk vinden om te gaan spelen. Toen wij nog een Nintendo Wii in huis hadden, heb ik regelmatig Raving Rabbids gespeeld. Uiteraard speelden Bas en ik samen ook Mario (wie eigenlijk niet van onze leeftijd 😉 ).

Pre-order je de game, dan krijg je er drie exclusieve en superstijlvolle wapenskins bij voor je team die je direct kunt ontgrendelen.

De code voor de pre-orderbonus staat op een leaflet in de doos.

Ga jij dit spel spelen? Laat het me weten in een reactie onder dit blog! Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar!

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

6 comments

EvenDelen.be 22 juli 2022 - 17:58

Ziet er fantastisch uit. Ik game heel veel. Ik heb een playstation, maar eigenlijk ben ik een echte PC gamer. De laatste tijd speel ik veel Battlefield maar ik hou ook van PVP spelen, citybuilders en survival games.

Reply
Tessa 22 juli 2022 - 17:39

Ik speelde vroeger Mario op de Gameboy, dat je een prinses moest redden. Leuk spel was dat

Reply
Joyce - SomedayTodayNL 22 juli 2022 - 12:51

Klinkt erg leuk! Altijd fan geweest en gebleven van Mario spelletjes. Wij hebben thuis de switch en zijn nog op zoek naar leuke, nieuwe games.

Reply
Linda schrijft 't op 21 juli 2022 - 13:54

De Mario spelletjes hebben mijn kids ook een hele tijd gespeeld. Nu zijn ze over op voetbalspellen.

Reply
Kimberly 21 juli 2022 - 10:25

Ik denk niet dat ik het spel ga kopen. Zit wel the denken aan Legacies van Harry Potter

Reply
Claire 21 juli 2022 - 09:43

Leuk, leuk! Ik kan niet wachten tot onze kleintjes willen gaan gamen. Ik ben altijd dol geweest op Nintendo en Playstation. Ook Mario fan! Leuk dat dit altijd hetzelfde is gebleven maar tegelijkertijd ook vernieuwd.

Reply

Laat een reactie achter