Weekoverzicht: laatste week vakantie én naar de tandarts

door Linda

Het is 2022! Tijd om nieuwe doelen en voornemens op te stellen. Ook voor LindaSchrijft heb ik dit gedaan. Daarnaast was dit de laatste week dat Julia vakantie had. Guido ging naar de tandarts en vond het verrassend genoeg heel erg leuk! Dit en meer lees je in een nieuw weekoverzicht!

Zaterdag

Het is 2022! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen. Laten we er met z’n allen een mooi jaar van maken. Wij waren gisteren al even naar Bas zijn ouders om daar stamppot te eten (een traditie die we nu alweer een paar jaar hebben op oudjaarsdag). Vandaag gaan we langs mijn ouders om gezellig koffie te drinken. Omdat het 1 januari is, is het zwembad gesloten dus hoeven we niet naar zwemles.

Zondag

We hebben vandaag eigenlijk niet zo heel veel bijzonders gedaan. Natuurlijk liepen we een rondje tussen de buien door en ik schreef nog een leuk blog over een boek (Mijn lijf van Emily Ratajkowski). Dit boek kun je nu ook winnen! Daarna pakte ik mijn nieuwe planner erbij en schreef hierin mijn lopende opdrachten en wat mijn doelen voor dit jaar voor LindaSchrijft zijn. Ik heb zin om ermee te beginnen en heb een heel positief gevoel over het nieuwe jaar!

Boek Mijn lijf

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag was ik thuis aan het werk omdat Julia deze week nog vrij was. Gelukkig hoorden we dat de scholen weer open gaan dus Julia is blij dat ze volgende week weer naar school mag en met haar vriendjes en vriendinnetjes mag spelen. Julia vermaakte zich met de aquabeads die ze van Sinterklaas heeft gehad. Echt een leuk cadeau als je nog iets creatiefs zoekt voor een 5 jarige!

Aquabeads

Woensdag

De kinderen hadden redelijk uitgeslapen (voor hun doen 😉 ) en we konden rustig aan opstarten. Op de site van het zwembad stond dat er in de kerstvakantie gewoon zwemles en overlevingszwemmen zou zijn. Ik maakte de zwemtas klaar voor Guido zijn overlevingszwemles en Julia pakte haar grote fiets uit de schuur. Er stond een flinke wind dus we hoopten snel bij het zwembad te zijn. Toen we aankwamen zag het er donker uit. We stapten binnen en bij de receptie vroeg ik voor de zekerheid maar of er zwemles was. Tot mijn verbazing zei de receptioniste dat er toch geen zwemles was! Wat vervelend zeg, Guido verdrietig.. Dus probeerde ik hem op te vrolijken door voor te stellen dan naar opa en oma door te fietsen. Gelukkig vond ie dat goed en gingen we weer op weg. Bij opa en oma konden ze lekker even spelen. Rond lunchtijd fietsten we weer naar huis. Want na de lunch zou er een taxateur langs komen voor het huis. Ik had het hele huis aan kant, net voordat de beste man zou komen. Hij nam wat foto’s en verwonderde zich over het uitzicht en de uitbouw. Vulde daarna nog een formulier in en ging er toen weer vandoor. Samen met de kinderen deed ik nog een spelletje.

Poepie knor
Het spelletje Poepie knor

Donderdag

De kinderen mochten vandaag bij opa en oma spelen. Ik kon daarna naar kantoor om te werken. ’s Middags haalde Bas Guido op om naar de tandarts te gaan. Guido vond het nog wel een beetje spannend, maar het vooruitzicht van een snoepje of een cadeautje maakte het al minder. Het ging heel erg goed en hij vroeg toen ze klaar waren zelfs wanneer ze nog een keer zouden gaan. Nou dat is fijn om te horen. Hij kreeg 2 mooie sleutelhangers omdat hij het zo goed had gedaan. Julia had bij oma lekker gerolschaatst en gespeeld in verschillende speeltuinen. Ze zagen zelfs nog een regenboog!

Vrijdag

Guido ging vandaag naar de gastouder en Julia bleef bij mij thuis. Ik kon weer thuiswerken, de laatste dag. Aanstaande maandag kan Julia eindelijk weer lekker met haar klasgenootjes spelen. Ze heeft er nu al zin in! Maar eerst nog heel even genieten van de vakantie. Julia vermaakte zich prima en ik kon heel veel werk wegwerken. Top!

Dit weekend hebben we eigenlijk niet zoveel plannen. Hopelijk is er zaterdag wel zwemles voor Julia en verder zien we het wel even. Wat zijn jouw plannen voor dit weekend? Laat het me weten in een reactie onder dit blog.

Liefs,
Linda

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Laat een reactie achter