Weekplog: Julia haalt haar zwemdiploma en het regent dat het giet!

door Linda

Daar is de weekplog weer! Het weekend stond in het teken van zwemles voor Julia en het halen van het derde deel Overlevingszwemmen. Het was jammer dat het zoveel regende, maar ondanks het weer hebben we er wel weer wat leuks van gemaakt. Je ziet het allemaal in deze weekplog. Kijk je weer mee?

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik met Julia naar het zwembad voor haar zwemles voor haar A diploma. Deze dag hebben we vooral gebruikt om even bij te komen van de afgelopen week. Julia was erg moe en wilde niet zoveel meer.

Julia

Guido heeft nog even met papa gestoeid op de bank, de foto is niet scherp, maar de pret straalt er bij allebei vanaf:

Guido en Bas

Zondag

Julia zwom op zondag af voor het derde deel van Overlevingszwemmen. Dus we waren de ochtend weer in het zwembad te vinden. Vanwege de Corona maatregelen, zag het afzwemmen er wat anders uit. Er was geen juf in het water, maar één van de ouders moest meezwemmen. Er waren verschillende vaardigheden in het bad uitgezet, zoals door een hoepel duiken, over een mat het water in rennen, bommetje maken en drijven op de rug. Julia deed het geweldig én haalde haar diploma!

Julia krijgt haar zwemdiploma

Maandag

Het was weer een ‘gewone’ werkdag, de kinderen gingen weer naar de gastouder en kwamen aan het eind van de dag weer vol verhalen thuis. Heerlijk!

Dinsdag

Vandaag heb ik weer een leuk blogje geschreven en online gezet over wat ik vond van de serie Sweet Magnolias, de film La La Land (overigens een bekroonde film die nog op mijn lijstje stond) en het tweede deel van de Zeven Zussen: Storm. Heb je hem nog niet gelezen, dan heb je natuurlijk wel wat gemist! 😉

Woensdag

Pff wat was de woensdag een lange dag..! Ik heb me er echt doorheen geploegd.. Guido had namelijk de nacht van dinsdag op woensdag erg slecht geslapen, waardoor ik ook niet kon slapen.

Ik

Gelukkig zat het weer ook niet mee en regende het de hele dag. Heel fijn met 2 stuiterende kinderen. Gelukkig werd het in de middag wel even droog en konden we er eindelijk even uit. De kinderen mochten met hun laarzen lekker even in de plassen stampen. Even wat energie eruit!

Plassen stampen

Lichtpunt van de dag was het nieuws dat mijn schoonzus was bevallen van een gezonde dochter. En wat een mooie naam heeft ze gekregen!

Donderdag

Ook deze donderdag paste mijn moeder op de kinderen terwijl wij gingen werken. Het regende weer de hele dag dus ze hebben lekker gepuzzeld, maar ook nog even naar buiten geweest toen het heel even droog was.

Vrijdag

De kinderen hebben een drukke dag bij de opvang gehad. Heerlijk gespeeld in de speeltuin waar ook nog eens een luchtkasteel stond. Mooier kon het niet! Ze waren dan ook helemaal op toen ze thuis kwamen.

Luchtkasteel

Hebben jullie dat ook dat de tijd voorbij lijkt te vliegen? Nu is er alweer een week voorbij en volgende week zal nog veel sneller gaan. Zowel Bas als Julia zijn komende week jarig en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren! En Julia gaat voor de eerste keer zelf een ochtend naar school om haar klas te bekijken. Dus volgende week zal het een vrolijke volle weekplog worden!

Ik hoop dat jullie ondanks het regenachtige weer ook een leuke week hebben gehad. Hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend? Laat het me vooral weten in een reactie!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter