Handige lijstjes,  Moederschap

Deze traktaties zijn makkelijk én gezond!

Binnenkort gaat Guido trakteren voor zijn 2e verjaardag dus ik ben vast op zoek gegaan naar leuke, (zoveel mogelijk) gezonde, maar vooral makkelijke traktaties. Ik heb een aantal hele leuke creaties gevonden (voor jongens én voor meiden) die ik graag met jullie wil delen.

Unicorn popcorn

Unicorns… de hit van dit moment! Deze leuke traktatie is niet heel erg gezond, maar ook niet heel ongezond. Popcorn is een prima snack, alleen de spekjes zijn ongezond. Deze bekers zijn leuk, snel en makkelijk te maken!

Wat heb je nodig?
– Popcorn
– Spekjes
Stift”>Een zwarte stift

Deze bananen dolfijnen traktatie is leuk voor baby’s en peuters om te trakteren. Het is een snel te maken en gezonde traktatie in een beker.

Wat heb je nodig?
– Bananen
– Bekers
– Aalbesjes
– Eventueel wat pitloze druiven om in de beker te doen.

Woezel en pip

Deze Woezel en Pip traktatie heb ik afgelopen jaar zelf gemaakt voor Julia haar 3e verjaardag. De kinderen vonden het erg leuk dus vandaar dat ik deze ook even deel.

Wat heb je nodig?
– Woezel en Pip uitdeelboekjes
– Doosjes rozijnen
– Inpakpapier
– Cadeaulint

Hoe?
Pak het boekje en leg deze op het inpakpapier. Daar leg je een doosje met rozijnen op en vouw het inpakpapier naar boven. Om het papier bovenaan doe je een cadeaulint die je dicht knoopt. Klaar!

Heb jij nog tips voor leuke, gezonde en makkelijke traktaties voor kinderen? Laat het me dan vooral weten in een reactie onderaan deze blog.

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *