Een vrolijke plog van papa-dag

door Linda

Vandaag een vrolijke plog van de papa-dag van Bas. Hij heeft me hele leuke foto’s gestuurd en de kinderen hebben een heerlijke dag gehad. Ben je ook benieuwd wat hij allemaal heeft gedaan? Kijk met me mee!

Julia mocht kiezen wat ze zouden gaan doen: naar de kinderboerderij of naar de Waterleidingduinen, hertjes kijken. We waren laatst al gaan kijken bij de herten in de duinen en dat had een positieve indruk op haar gemaakt (ze is gek van dieren). Dus het werden de Waterleidingduinen.

Herten kijken
Ja! Daar is er één!
Klimmen
Heuvels beklimmen en samen er weer vanaf

De loopfiets ging ook weer mee (ja hij is van Guido maar even ingepikt door Julia..).

Duinen met loopfiets
Joehoe!

Guido gaat lekker zijn eigen weg:

Samen wandelen
Zoek Julia

Na de wandeling gingen ze gezellig koffie drinken bij oma. Daar hebben ze nog lekker gespeeld en wat limonade gedronken. Tegen lunchtijd zijn ze weer naar huis gegaan, lekker een broodje eten en naar bed. Julia slaapt tegenwoordig bijna niet meer tussen de middag, maar na zo’n drukke ochtend moet ze toch nog even bijtanken. Helemaal prima natuurlijk.

Guido heeft bijna de hele middag geslapen, Julia mocht nog een spelletje doen op de tablet (alleen als Guido nog slaapt). Aan het eind van de middag kwam ik zelf weer terug van werk en hebben we heerlijk samen gegeten en nog met Duplo gespeeld. De kinderen vonden het een zeer geslaagde dag!

Spelen met Duplo

Heerlijk zo’n papa-dag. Bas heeft hem niet elke week, maar als hij hem heeft, is het feest!

Dat was hem weer! Hoop dat jullie de foto’s net zo leuk vonden als ik!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter