Lifestyle,  Moederschap

Een nieuw bed uitzoeken voor Guido

Nu Guido het liefste in Julia haar peuterbed gaat slapen en hij er groot en oud genoeg voor is, werd het tijd om me weer te gaan verdiepen in een nieuw bed. Want wat vond ik het een zoektocht zeg toen ik het bed voor Julia uit zocht. Er is zoveel keus en zoveel verschillende maten. Maar nu ben ik er dus wat bekender mee en deel graag mijn ervaringen met jullie.

Peuterbed

Je kunt voor je peuter ervoor kiezen om een eenpersoonsbed (200x90cm) te kiezen of om voor een peuterbed te gaan. Uiteraard zijn er ook ledikanten waarvan je een kant open kunt maken zodat je meer het idee van een bed krijgt, maar die hebben wij niet. Ik vond zelf een eenpersoonsbed best nog groot voor zo’n ukkie. Vandaar dat wij gekozen hebben voor een

Dit bed hebben we voor Guido uitgekozen

Bij bovenstaand bedje kun je de zijkanten er vanaf halen als je kindje daaraan toe is. Je houd dan ook nog een leuk bedje over:

Julia heeft ook een peuterbed met dezelfde maten. Zo kunnen ze het beddengoed dat ik al had, gaan delen. Ik heb er wel nog een paar leuke jongens dekbedovertrekken bij gekocht.

Julia en Guido vonden het geweldig om mee te helpen om het bed in elkaar te zetten.

Klussen

En hier dan het eindresultaat!

Wat voor bed hebben jullie voor je kind(eren) gekozen? Of ben je je aan het oriënteren? Dan hoop ik dat ik je met dit blogje een stukje heb kunnen helpen.

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *