De Hemelvaart-extra-lang-weekend-plog

door Linda

Wat een fijn lang Hemelvaart weekend hebben we gehad! We hebben veel leuke dingen gedaan. Het was donderdag met Hemelvaart ook nog eens heerlijk weer. Dus de kinderen hebben die dag lekker met water gespeeld. Bas en ik zijn op vrijdag samen nog op pad gegaan en de kinderboerderij was weer open dus daar hebben we de dieren (en het mooie park en bos) weer gezien. Kortom een bomvolle weekendblog met veel mooie foto’s!

Spelen met water

Het was heerlijk weer met Hemelvaart. We hebben ons prima vermaakt in de tuin en de kinderen hebben fijn met water gespeeld. We proberen met mooi weer Guido op het potje te laten plassen. Vaak gaat hij er wel op zitten en vind het reuze interessant, maar verder niets. Afgelopen donderdag was het hem gelukt! Heel fijn!

Spelen met water
Lekker spelen met water

Vrijdag gingen de kinderen naar de gastouder en konden wij op pad. We willen namelijk graag een veranda in de tuin. Dus daar gingen we voor rondkijken. We hebben heel wat gezien, er is in ieder geval heel veel mogelijk. Wat denk je van deze beauty:

Veranda

Of deze?

Veranda

Veel keus dus en veel mogelijkheden. Genoeg om over na te denken.

Ik had laatst in de krant gelezen dat de kinderboerderij hier in de buurt weer deels open ging, dus daar wilde Julia heel graag weer naartoe. Er ligt ook een groot bos omheen met een kabouterroute. Die hebben we zaterdag gedaan en zelfs dan kom je de mooiste dingen tegen:

Kasteel
Bloemen
Bruggetje
Lopen over het bruggetje
Kabouters gevonden
Kabouters gevonden!

Vandaag, zondag, was het niet zulk heel erg lekker weer om erop uit te gaan. Vooral Guido was erg moe dus we hebben rustig aan gedaan. We hebben alleen koekjes gebakken, wat de kinderen erg leuk en interessant vonden. Nog even buiten in de tuin gespeeld en vroeg naar bed!

Ik hoop dat jullie ook een fijn (en lang!) weekend hebben gehad! Komende week deel ik met jullie onze bakdag van vandaag én het recept natuurlijk. We hebben er een mooie rapportage van gemaakt!

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter