Black Friday

door Linda

Black Friday: een dag waar ik stiekem best naar uit kijk. Dit jaar is dit op vrijdag 27 november, maar veel bedrijven zijn eerder al gestart met leuke dealtjes. Voor mij het moment om van alles in te slaan: cadeautjes, kleding maar ook verzorgingsproducten!

Black Friday

De naam Black Friday komt oorspronkelijk uit Philadelphia (stad in Amerika) waar de politie Black Friday in de jaren ’50 gebruikte om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte die in en rond de stad was op de vrijdag na Thanksgiving. De meeste mensen waren op deze vrijdag vrij en gingen massaal kerstinkopen doen.

BOL.com Black Friday

Black Friday in Nederland

De laatste jaren merk ik dat Black Friday ook in Nederland steeds meer begint te leven. Uiteraard mooi voor alle retailers, maar ook mooi voor ons! Je kunt tijdens deze dag(en) mooie koopjes scoren of nu die ene nét te dure jas kopen die je zo graag zou willen. En veel (web)winkels bieden meerdere dagen leuke koopjes aan. Bol.com is bijvoorbeeld eerder deze week al gestart en heeft vanaf vandaag elke dag een andere categorie met aanbiedingen. Vandaag krijg je korting op heel veel elektronica (laptops, telefoons, tablets). Lees mijn Top 5 Sinterklaas cadeautjes als je nog wat inspiratie nodig hebt.

Dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Heb je leuke tips of een mooie deal gezien? Laat het me in de reacties hieronder vooral weten!

Heel veel shopplezier!

Verder lezen?

Laat een reactie achter