2020: bring it on! Update

door Linda

We zijn alweer op de helft van 2020! In mijn eerste blog van 2020 deelde ik de dingen die voor ons op de planning zouden staan voor dit jaar, beslissingen die we zouden gaan nemen en plannen die gemaakt zouden gaan worden. In deze blog update ik je over hoe het er nu, precies een half jaar later, voor staat. Ik hoopte in ieder geval dat 2020 een mooi, magisch en speciaal jaar zou gaan worden. Natuurlijk had niemand kunnen voorspellen dat Corona roet door het eten zou gooien. Maar ik kan alvast wel vertellen welke grote beslissing we inmiddels hebben genomen!

Bruiloften

Gelukkig werd de bruiloft van onze vrienden aan het begin van dit jaar gehouden dus dat is gelukkig door gegaan. De bruiloft van mijn zwager en schoonzus in oktober kan gelukkig ook door gaan, maar hoe de precieze invulling zal zijn is nog een vraag in verband met de anderhalve meter die hier ook toegepast moet worden. Hoe dan ook gaat het natuurlijk een bijzondere dag worden!

Julia jarig

Julia: 4 jaar

Over 3 weken wordt Julia wordt 4 jaar. Helaas kan ze geen dag komen wennen op de basisschool, maar mag ze wel naar de Snuffelochtend komen waarbij de kinderen alvast in hun nieuwe klas mogen kijken. De BSO hebben we sinds kort ook geregeld. Het was eerst even de vraag of onze gastouder haar nog na school op kon vangen, maar dat werd op het laatste moment toch afgeblazen. Gelukkig hebben we een leuke BSO in de buurt gevonden waar ze opgevangen zal worden na schooltijd. School is dus afgevinkt.

Guido: 2 jaar

Guido was precies middenin Coronatijd jarig. Hierdoor konden we het helaas niet echt vieren. We hadden wel ballonnen en slingers, maar zonder visite was het geen echte verjaardag. Gedurende de dag kwamen wel opa’s en oma’s en ooms en tantes langs, maar we konden elkaar alleen vanuit het raam spreken. Daarom hebben we het afgelopen weekend alsnog gevierd, zie mijn vorige blog, met taart, visite Ć©n cadeautjes!

Guido 2 jaar
Guido taart eten

Klussen of verhuizen?

De buitenboel is nu grotendeels geverfd, de binnenboel moet nog. We hebben voor Julia haar kamer een kunstof kozijn met dubbele beglazing besteld. Haar raam is er niet al te best aan toe, het staat vol in de zon en dat heeft het geen goed gedaan. Dan was er de vraag: gaan we verbouwen of verhuizen. Daar hebben we pasgeleden een besluit in genomen. Eerst zijn we langs verschillende hypotheek adviseurs geweest en hebben we een aantal huizen bekeken, maar we hebben toch besloten dat we gaan verbouwen! In ieder geval gaat de uitbouw er beneden komen, daar willen we graag een opbouw op, dat is nog wel spannend of dat wordt goedgekeurd. Maar op dit moment worden de tekeningen gemaakt dus kunnen ze daarna gekeurd worden door de gemeente. Ik ben benieuwd!

Sporten

Oeh en toen kwamen we bij het sporten.. Daar is het nog niet van gekomen en heb ik me nog niet toe kunnen zetten. De Corona periode vond ik pittig en daardoor had ik geen energie meer om na een werk- en oppasdag ook nog te gaan sporten. Nu zou ik er wel tijd voor hebben, nu de kinderen weer naar de opvang gaan en ik naar mijn werk. Maar het is er nog niet van gekomen. Wel let ik beter op mijn voeding, dat is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een gezonder leven. Gelukkig is het jaar nog niet om en hoop ik jullie in december te kunnen melden hoe het met sporten gaat.

Hoe staat het er met jullie voornemens, plannen en beslissingen voor voor dit jaar? Of heeft Corona bij jullie ook roet in het eten gegooid? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in een reactie hieronder!

En veel de rest van het jaar: bring it on šŸ˜‰

Liefs,
Linda

Verder lezen?

Laat een reactie achter